Belgacom TV bereikt kaap van 250.000 abonnees

zaterdag 10 november 2007

Belgacom had eind september 250.000 televisie-abonnees. Dat maakte de telecomreus afgelopen week bekend. Belgacom verkleint zo de achterstand op concurrent Telenet, dat enkele weken geleden op 340.000 klanten aftikte.

B


elgacom TV kende in het derde kwartaal, de periode juli-september, een enorme groei. Het trok in totaal 58.000 nieuwe abonnees aan, de grootste groei tot nog toe, en quasi even goed als in de eerste zes maanden van 2007 samen.

Ook Telenet maakte deze week zijn cijfers bekend. Het heeft op dit moment in totaal zo'n 340.000 iDTV-klanten. Telenet blijft dus veruit de grootste IDTV-aanbieder, maar verloor in het derde kwartaal wel voorsprong op de concurrentie.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers