Bart KaŽll verklapt gÍnante verhaal achter La Mamadora in 'Liefde voor Muziek' - VIDEO

maandag 15 april 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Vanaf maandag 15 april vuurt 'Liefde voor Muziek' een nieuwe lading hits af. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen staat het repertoire van Bart KaŽll centraal. Hits genoeg om uit te kiezen dus.

Stef Kamil Carlens zet een ongelofelijke versie neer van La Mamadora, één van Barts lievelingsnummers. Het verhaal achter Mamadora, dat vertelt Bart met een beetje schroom aan Raf van Kommil Foo. 'Dat liedje ging eigenlijk over een mama die Dora heet', klinkt het. 'Vele jaren later kreeg ik telefoon van iemand die me zei wat Mamadora in het Spaans betekent... Nu weet gans Vlaanderen het en kan ik dat liedje nooit meer zingen.'


'Liefde voor Muziek', vanaf maandag 15 april om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In Gentbrugge zijn de werken volop aan de gang. Binnenkort kunnen Nisse en Mathilde verhuizen. En dan stuit Bart op een lastminuteprobleem. Het vijfde koppel, Vicky en Tom, woont al in Mechelen met de kleine Nobel en wil met het oog op verdere gezinsuitbreiding graag een groter huis, eveneens in Mechelen. Ook het laatste koppel stelt zich voor: Klaas en Heleen. Na talloze omzwervingen hebben ze zich eindelijk gesetteld in Antwerpen. Ze willen graag de volgende stap in hun leven zetten en een huis kopen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers