Bart KaŽll verklapt gÍnante verhaal achter La Mamadora in 'Liefde voor Muziek' - VIDEO

maandag 15 april 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Vanaf maandag 15 april vuurt 'Liefde voor Muziek' een nieuwe lading hits af. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen staat het repertoire van Bart KaŽll centraal. Hits genoeg om uit te kiezen dus.

Stef Kamil Carlens zet een ongelofelijke versie neer van La Mamadora, één van Barts lievelingsnummers. Het verhaal achter Mamadora, dat vertelt Bart met een beetje schroom aan Raf van Kommil Foo. 'Dat liedje ging eigenlijk over een mama die Dora heet', klinkt het. 'Vele jaren later kreeg ik telefoon van iemand die me zei wat Mamadora in het Spaans betekent... Nu weet gans Vlaanderen het en kan ik dat liedje nooit meer zingen.'


'Liefde voor Muziek', vanaf maandag 15 april om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Yasmine in 'Zo is er maar Eén' (foto: © Eén/VRT)

Yasmine, geboren als Hilde Rens, was zangeres, tv- en radiopresentatrice, holebi-icoon, echtgenote en mama. Maar wie was ze echt? En wat heeft ertoe geleid dat ze op haar 37e uit het leven stapte? Haar mama Anita Claes, haar beste vrienden en collega's schetsen haar zoals ze echt was: perfectionistisch maar ook lui, luidruchtig maar ook onzeker, vrolijk maar ook heel donker, genereus maar ook veeleisend, graag oud geworden maar helaas veel te jong gestorven.

'Dit Was Yasmine', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers