Anouk Mertens nieuwe COO van internationale Eleven Sports Group

zaterdag 17 november 2018

Eleven Sports heeft Anouk Mertens benoemd tot Chief Operating Officer (COO) van de Eleven Sports Group. Anouk Mertens begon in oktober 2015 als Managing Director van Eleven Sports in BelgiŽ en Luxemburg.

De sportzender sloot onder haar leiding overeenkomsten af met alle operatoren in de markt, waardoor alle sportfans de drie kanalen van Eleven Sports kunnen bekijken.

In haar nieuwe rol als COO van de Eleven Sports Group zal Mertens onder andere de werking en budgetten van de verschillende Eleven Sports landen beheren en zorgen voor meer operationele synergieën. Daarnaast blijft ze ook Managing Director voor België en Luxemburg.

Eleven Sports Group COO, Anouk Mertens: 'De voorbije drie jaar heb ik als Managing Director in België en Luxemburg de kans gehad om met een fantastisch team een mooi en rendabele sportplatform te bouwen. De opstart en expansie van Eleven Sports heb ik van dichtbij kunnen volgen. Het zijn interessante tijden voor onze groep. Ik kijk in deze nieuwe rol enorm uit naar de toekomst die ons te wachten staat.'

Eleven Sports Group CEO, Marc Watson: 'Anouk heeft het de voorbije jaren fantastisch gedaan in België en Luxemburg. In een bijzonder korte tijd heeft ze de lokale business winstgevend kunnen maken. We zijn dan ook opgetogen dat we haar nu een nieuwe rol in ons internationale team kunnen aanbieden. Ze zal het ongetwijfeld fantastisch doen en veel kunnen bijdragen aan onze ambitie om wereldwijd het grootste sportplaftorm te worden.'

Voor Eleven Sports was Anouk Mertens Managing Director of Audiovisual bij Sanoma en maakte ze deel uit van de board van De Vijver Media. Daarvoor was ze gedurende zeven jaar VP of Television bij Telenet.

Persbericht Eleven Sports
http://www.elevensports.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Weekenden' - groepsfoto (foto: Canvas - © VRT/De chinezen 2018)

Lut staat al 41 jaar in het onderwijs en dit schooljaar gaat ze tegen haar zin met pensioen. Kris werd vorig jaar weduwnaar. Hij staat nu alleen in voor de opvoeding van zijn twee tienerkinderen. Omar vluchtte weg uit SyriŽ en hij wil in BelgiŽ een diploma hoger onderwijs behalen. Jay, een 20-jarige Brusselse ket, wil in 2018 doorbreken met z'n muziekcarriŤre. En Jo lijdt aan jong-parkinson, hij wil zijn ziekte onder controle krijgen met een operatie.

'De Weekenden', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers