Annelien Coorevits nieuw zendergezicht bij VIJF

maandag 19 mei 2014

Mondig, sterk en recht voor de raap: zo heeft VIJF haar vrouwen graag. Miss Belgi, voetbalvrouw, schrijfster, styliste en binnenkort kan Annelien Coorevits nog 'tv-host' aan haar palmares toevoegen.

In de speciale 'Komen Eten Voetbalvrouwen'-week werd duidelijk dat de vrolijke blondine niet op haar mondje gevallen is en met haar bekende dosis zelfrelativering én stijl neemt ze dit najaar het nieuwe seizoen van 'Singl3s' voor haar rekening.


Zelf heeft ze met kampioen Olivier Deschacht het grote lot gewonnen en binnenkort helpt ze drie single dames maar al te graag hún ideale man te strikken op VIJF.

Na de zomer is Annelien als gastvrouw van het tweede seizoen van 'Singl3s' op VIJF te zien. Met dit tweede seizoen breit VIJF een vervolg aan de succesvolle eerste reeks van 'Singl3s' waarin Alizé, Katinka en Jessy op zoek gingen naar de man van hun dromen en dat met een gemiddelde van 131.774 kijkers en 9.7% op doelgroep Vr 20-49 mooi boven het zendergemiddelde scoorde. Opnieuw drie jonge Vlaamse vrouwen, alle drie 'Singl3', trekken zich deze zomer samen terug in een huis. Uit de honderd mannen die dan langskomen voor open audities, houdt elke single uiteindelijk één ultieme man over: is hij hun ware?

En wie kan de drie dames beter bijstaan dan Annelien? Annelien schreef vorig jaar nog het boek 'Eerste hulp bij Daten' waarin ze singles een duwtje in de rug gaf bij hun zoektocht naar de ware liefde. Met haar uitgebreide kennis over dating anno 2014 vormt Annelien de ideale coach om onze drie Vlaamse singles op VIJF te steunen, te helpen met kiezen en mee te lachen, huilen of troosten.

'Singl3s' met Annelien Coorevits is dit najaar op VIJF te zien.

Gezicht 'Club VIJF'
Annelien speelt niet alleen in het najaar van VIJF een belangrijke rol, maar zal ook al tijdens het WK in juni en juli veelvuldig op de grootste vrouwenzender van Vlaanderen te zien zijn.

VIJF wordt traditiegetrouw druk bekeken in tijden van voetbal. Vandaar dat de zender ook tijdens dit WK het alternatief wil zijn voor de vrouwelijke kijkers. Met onder meer een nieuw seizoen van 'Army Wives', de nieuwe serie 'The Client List' en het nieuwe seizoen van 'Dallas'. Maar ook met 'Club VIJF', een intiatief van VIJF dat vrouwen tijdens het WK op een ludieke manier wil helpen om de voetbalgekte te overleven. Voetbalvrouw Annelien Coorevits wordt het gezicht van 'Club VIJF', en zal in geestige WK-overlevingsfilmpjes en idents - de imagobeelden tussen een programma en een reclameblok die de look en feel van de zender bepalen- te zien zijn op de zender tijdens het WK.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

In de vroege jaren 1960, in volle Koude Oorlog, moeten CIA-agent Napoleon Solo en KGB-spion Illya Kuryakin samenwerken wanneer er een mysterieuze organisatie opduikt die het broze nucleaire machtsevenwicht tussen hun beider naties wil destabiliseren.

'The Man from U.N.C.L.E', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers