An Lemmens en Niels Destadsbader presenteren samen Rode Neuzen Dag XL

dinsdag 20 november 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

An Lemmens én Niels Destadsbader presenteren voor het eerst samen in een uitverkocht Sportpaleis. De twee presentatoren zijn de hosts van Rode Neuzen Dag XL, de grote apotheose van de goeddoelactie van VTM, Qmusic en Belfius op vrijdag 30 november.

An en Niels zullen aan het einde van de show samen met alle Rode Neuzen Dag-ambassadeurs het eindbedrag bekendmaken dat is ingezameld voor Rode Neuzen Dag 2018.

Die avond sluiten Koen Wauters en Jonas Van Geel de derde editie van de actie af met een groots muzikaal feest in het Sportpaleis. An en Niels ontvangen die avond backstage live gasten en prikken regelmatig door naar de straffe optredens van o.a. Angèle, Laura Tesoro, Lil’ Kleine, Novastar, Gers Pardoel en Hooverphonic in het Sportpaleis, maar zorgen daarnaast ook voor tal van andere verrassingen.

Zo heeft de cast van 'Wat Als?' voor enkele toepasselijke sketches gezorgd, luistert Evi Hanssen naar enkele persoonlijke verhalen van jongeren en brengen Sam De Bruyn en Birgit Van Mol de actievoerders en de scholen in beeld.

An Lemmens: 'Ik ben heel blij dat ik samen met Niels mijn schouders kan zetten onder dit initiatief en dat we de kans krijgen om Vlaanderen te mobiliseren. Wij kijken er alvast naar uit om de grootste show van het jaar – want het is niet voor niets een XL-versie – in goede banen te leiden. We gaan ervoor zorgen dat de kijkers thuis niéts van het gigantisch feest in het Sportpaleis hoeven te missen.'

Niels Destadsbader: 'An en ik zijn er klaar voor. En hopelijk de rest van Vlaanderen ook. Alle rode neuzen in dezelfde richting!'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Weekenden' - groepsfoto (foto: Canvas - © VRT/De chinezen 2018)

Lut staat al 41 jaar in het onderwijs en dit schooljaar gaat ze tegen haar zin met pensioen. Kris werd vorig jaar weduwnaar. Hij staat nu alleen in voor de opvoeding van zijn twee tienerkinderen. Omar vluchtte weg uit Syrië en hij wil in België een diploma hoger onderwijs behalen. Jay, een 20-jarige Brusselse ket, wil in 2018 doorbreken met z'n muziekcarrière. En Jo lijdt aan jong-parkinson, hij wil zijn ziekte onder controle krijgen met een operatie.

'De Weekenden', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers