Amerikaanse topserie '24' in première op VTMzomer

dinsdag 30 mei 2006

De nieuwe digitale zender VTMzomer brengt niet alleen herhalingen maar ook enkele exclusieve previews van programma's die KANAALTWEE en VTM in het najaar op het scherm gooien. Zo krijgen de abonnees van BelgacomTV de absolute primeur om het nieuwe seizoen van 'The Sopranos' en '24' te ontdekken.

VTMz

omer brengt iedere zondagavond een dubbele aflevering van het vijfde seizoen van '24'. Op vrijdagavond start de digitale zomerzender met de zesde jaargang van 'The Sopranos'.

Iedere maandagavond zal de digitale kijker de eerste aflevering kunnen ontdekken van enkele nieuwe VTM-programma's. Zo passeren 'Aspe', 'Supernanny', 'Wie wordt de man van Wendy?' en 'Toast Kannibaal' de revue. Op woensdagavond toont VTMzomer telkens een programma dat het weekend daarop bij VTM te zien is.

Bron: De Standaard

Een overzicht met al het televisienieuws in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier ! Een aanrader!

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

DDT heeft een mooie vrouw leren kennen: Lea De Wilde. Ondertussen zit Boma, tot grote ergernis van Bieke, weer achter Pascale aan. Als Boma Lea De Wilde leert kennen laat hij Pascale vallen. Carmen brengt de andere vrouwen op het idee een list te verzinnen om die Lea ten val te brengen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers