Amerikaanse topserie '24' in première op VTMzomer

dinsdag 30 mei 2006

De nieuwe digitale zender VTMzomer brengt niet alleen herhalingen maar ook enkele exclusieve previews van programma's die KANAALTWEE en VTM in het najaar op het scherm gooien. Zo krijgen de abonnees van BelgacomTV de absolute primeur om het nieuwe seizoen van 'The Sopranos' en '24' te ontdekken.

VTMz

omer brengt iedere zondagavond een dubbele aflevering van het vijfde seizoen van '24'. Op vrijdagavond start de digitale zomerzender met de zesde jaargang van 'The Sopranos'.

Iedere maandagavond zal de digitale kijker de eerste aflevering kunnen ontdekken van enkele nieuwe VTM-programma's. Zo passeren 'Aspe', 'Supernanny', 'Wie wordt de man van Wendy?' en 'Toast Kannibaal' de revue. Op woensdagavond toont VTMzomer telkens een programma dat het weekend daarop bij VTM te zien is.

Bron: De Standaard

Een overzicht met al het televisienieuws in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier ! Een aanrader!

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kinderen van het Verzet' (Canvas)

Tijdens de Tweede Wereldoorlog stapten tienduizenden Belgen in het verzet tegen de nazi's. Hun kinderen getuigen over die oorlogsperiode. Wat deden hun ouders, waarom gingen ze in het verzet en hoe gevaarlijk was dat? Veel verzetslieden werden opgepakt door de Duitsers. Die arrestaties staan 75 jaar later bij vele kinderen nog op het netvlies gebrand.

'Kinderen van het Verzet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers