Al 30.000 klanten voor TV Vlaanderen

maandag 22 januari 2007

Op 6 juni 2006 startte TV Vlaanderen met digitale televisie via satelliet. Dat was een primeur in Vlaanderen, want voor het eerst waren alle Vlaamse zenders via satelliet te ontvangen. Nu een half jaar later heeft TV Vlaanderen al 30.000 abonnees.

M


et de 30.000 digitale satelliet kijkers heeft TV Vlaanderen zijn doelstelling die moest bereikt worden na een jaar al gehaald. 'Er zaten wel degelijk Vlamingen te wachten op digitale televisie via satelliet', aldus TV Vlaanderen.

Binnen 3 jaar zou TV-Vlaanderen graag 100.000 gezinnen als klant hebben en deze doelstelling moet kunnen behaald worden volgens Kurt Pauwels: 'We hebben bewezen dat we een volwaardig alternatief zijn en dat er een markt voor ons is.'

Dit jaar wil TV Vlaanderen uitpakken met nieuwe voordelen en diensten. En van die voordelen zou een abonnement zijn voor een tweede of derde toestel dat in dezelfde huiskamer staat. Met dit voordeel en nog andere initiatieven wil TV Vlaanderen in 2007 minstens evenveel Vlamingen warm maken om klant te worden bij de enige Vlaamse aanbieder van digitale televisie via satelliet.

TV VLAANDEREN lanceert nieuw Pluspakket met meer sport, ontspanning en erotiek!
Naast het Basispakket kunnen abonnees binnenkort ook genieten van het Pluspakket. Dit nieuwe pakket is een aanvulling op het basis TV VLAANDEREN pakket van 8,95 euro per maand  en zal de abonnee ongeveer 10 extra zenders bieden. Opgevat als d ideale uitbreiding voor het gezin, krijgt ieder wat wils met nieuwe algemene generalistische zenders maar ook meer jeugd-,  sport-, ontspannings- en erotiekzenders. De exacte prijs en samenstelling van het nieuwe aanbod zal in een latere fase bekend worden gemaakt. "Met het Pluspakket verfijnen we ons aanbod voor gezinnen die een nog ruimere keuze aan zenders willen. Ik ben er van overtuigd dat we ieders specifieke  behoefte zullen kunnen invullen," becommentarieert Kurt Pauwels de lancering van het nieuwe pakket..

Lees ook :

Binnenkort HD ontvangst met TV VLAANDEREN

Bron: gva.be / persbericht

 

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Alloo bij de Wegpolitie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Een dag na de tiende flitsmarathon toont Luk hoe de politie n de bekeurden zo'n actiedag beleven. Luk volgt de wegpolitie in het noorden van de provincie Antwerpen en daar blijken nogal wat Nederlanders n toeristen te snel te rijden. Ze worden meteen bekeurd. Een Chinese bestuurder heeft bij de flitsmarathon de twijfelachtige eer de eerste Chinees te zijn die in Alloo bij de Wegpolitie op de bon vliegt wegens te snel rijden. Alloo en zijn agenten hebben al veel meegemaakt op de baan, maar een trucker die gewoon op de smalle middenberm van een autostrade parkeert om daar de nacht door te brengen, dat nog niet.

'Alloo bij de >Wegpolitie', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers