Eerste 'Big Brother'-gerucht: acteurs in het huis!

donderdag 8 maart 2007

De kijker heeft nog geen minuut 'Big Brother' gezien en toch duiken al de eerste wilde geruchten op. Zo zijn er 'bewijzen' gevonden dat Endemol de voorbije maand op zoek ging naar twee acteurs voor 'Big Brother'.

V


olgens de website Zattevrienden.be lanceerde Endemol begin februari een dringende zoektocht naar twee acteurs voor een tv-programma waar fictie en realiteit door mekaar lopen. De oproep is duidelijk:

Hiervoor zoeken wij enkele acteurs om zich onder de kandidaten te mengen en de gebeurtenissen op aangeven van ons hier en daar wat bij te sturen of te manipuleren. We zoeken 2 acteurs, man of vrouw, ongeveer tussen 25 en 35 jaar oud, die zowel kunnen improviseren als een vast scenario volgen. Die gedurende een langere periode een rol kunnen spelen, zonder door de mand te vallen.

Geïnteresseerden moeten zich vrij kunnen maken voor de maanden maart, april en mei. Gedurende die periode leven ze samen met de kandidaten in een afgezonderde omgeving. Hiervoor is uiteraard een vergoeding voorzien.

De volledige oproep is HIER te bekijken.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers