50% van de digitale kijkers zegt ja tegen VTM kerst

donderdag 21 december 2006

En op de twee digitale televisiekijkers wil graag naar VTM Kerst kijken, het tweede digitale kanaal dat gelanceerd werd door de Vlaamse Media Maatschappij (VMMa) in samenwerking met Telenet.

D


at bewijst dat er bij het publiek een grote interesse is voor dit soort digitale initiatieven. Opmerkelijk is ook dat 9 van de 10 digitale kijkers van Telenet Digital TV VTM Kerst kent. Dat is een zeer hoge score voor een nieuwe zender. VTM Kerst is pas op 2 december van start gegaan. Het onderzoek, waaruit deze cijfers komen, liep van 7 tot 12 december.

Telenet heeft voor deze enqute 5000 van zijn digitale kijkers aangeschreven. 20% van die mensen hebben deelgenomen aan de bevraging. De resultaten van dit bredere onderzoek zal Telenet begin januari bekendmaken.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

De patint van Addison en Pete komt in een driehoeksverhouding terecht met haar zus en schoonbroer. Ondertussen proberen Cooper en Sam een gezin ervan te overtuigen dat de gezondheid van hun zoon belangrijker is dan zijn succesvolle sportcarrire.

'Private Practice', om 23.45 uur op VTM.

Dossiers