'Phara' vervangt Siegfried Bracke

dinsdag 4 mei 2010

De overstap van Siegfried Bracke naar de N-VA gooit ook het programmaschema van Canvas overhoop. Zijn programma 'Bracke op vrijdag' wordt onmiddellijk van het scherm gehaald. 'Phara' vult voortaan de vrijgekomen plaats in het programmaschema in.

Tot aan de verkiezingen zal 'Phara' met Phara de Aguirre en Lieven Van Gils ook op vrijdag uitgezonden worden. De talkshow krijgt dus wekelijks een vierde uitzenddag.

Siegfried Bracke was ook jaren één van de vaste gezichten van de verkiezingsshows van de VRT. Wie die plek zal innemen, is nog niet bekend.

Bron: Deredactie.be


Lees ook:
Siegfried Bracke naar N-VA
VRT bevestigt vertrek Siegfried Bracke naar N-VA

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Alejandra Theus, Ini Massez en Tine Embrechts in 'Zie Mij Graag' (foto: Eén - © VRT 2018)

Na haar tegenslag met Willem en de mysterieuze vrouwenstem aan de telefoon toen ze Jean-Philippe opbelde, besluit Anna dat ze voorgoed klaar is met mannen. Wanneer ze avances krijgt van een vrouw, vraagt ze zich af of ze misschien altijd al lesbisch was. Terwijl Anna met de hulp van Sas en Nicole aan haar experimentele fase begint, worstelen Ben en Sien met de ongewenste zwangerschap. Gunther en Nicole kunnen het alvast niet laten om zich ermee te moeien.

'Zie Mij Graag', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers