3700 inschrijvingen voor 'Blind Getrouwd'

donderdag 10 januari 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Eind januari start op VTM het vierde seizoen van 'Blind Getrouwd'. En ook voor deze jaargang was er geen gebrek aan gegadigden. VTM ontving zo'n 3700 inschrijvingen. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Het aantal inschrijvingen voor deze editie van 'Blind Getrouwd' is een nieuw record. Voor seizoen drie schreven zich vorig jaar 3600 kandidaten in. Het eerste seizoen kende nog 1100 inschrijvingen.

Van de twaalf koppels uit de alle voorbije jaargangen zijn er nog maar vier samen. 'Blind Getrouwd' zorgde al voor 2 baby's en Veerle en Nick (vorig seizoen) zijn in blijde verwachting van hun eerste spruit.

De koppels voor komend seizoen zullen binnenkort bekendgemaakt worden. 'Blind Getrouwd' is vanaf eind januari weer te zien op VTM.

Bron: nieuwsblad.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

De leukste themaweek van 'Komen Eten' mag natuurlijk niet ontbreken: 'Komen Eten goes streekproducten'. De eerste kandidaat, Nathalie, is niet de eerste de beste. Op het 'Le Concours Mondial Du Meilleur Fromager' in Frankrijk werd ze bekroond tot de beste Meester Kaasrijper van de wereld. Op het menu staat - hoe kan het ook anders - kaas. Als voorgerecht een heerlijke kaasfondue, bij het hoofdgerecht een lekker lammetje met Brebiskaas en om af te sluiten nog een lekkere kaascreatie.

'Komen Eten', om 19.40 uur op VIER.

Dossiers