Sigrid Spruyt stopt met 'Het Journaal'

vrijdag 26 oktober 2007

Sigrid Spruyt presenteert niet langer 'Het Journaal'. Het Journaal van vrijdag 26 oktober 2007 wordt haar laatste presentatie. Door een aanslepende schminkallergie heeft de ankervrouw zelf beslist om te stoppen als schermgezicht.

Sigr

id Spruyt (43) was sinds 1991 een vaste waarde als VRT-ankervrouw. Tien jaar geleden was ze de eerste presentatrice van het toen pas opgestarte middagjournaal. Spruyt studeerde geschiedenis en gaat de eerstvolgende maanden hard werken aan Het Jaaroverzicht van de VRT-Nieuwsdienst.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers