Kijkcijfers: bijna half miljoen kijkers voor 'WAT ALS?' op 2BE

dinsdag 26 februari 2013

Gisteren, maandag 25 februari, volgden bijna een half miljoen Vlamingen (490.000) de eerste aflevering van het tweede seizoen (live+vosdal), wat bijna een verdubbeling betekent ten opzichte van het gemiddeld cijfer van het eerste seizoen.Dit leverde een marktaandeel van 26,6% op (VVA 18-44).

De aftrap van het tweede seizoen van 'WAT ALS?' is op zenderdoelgroep VVA 18-44 het hoogst scorende lokale 2BE-programma sinds jaren en noteert hiermee het hoogst aantal kijkers sinds de lancering van de nieuwe zendernaam op 29 januari 2008, live sportuitzendingen niet meegerekend.

Zo maakt 2BE een mooie aanloop naar zijn vijfde verjaardag, die dit jaar tijdens de nacht van donderdag 28 februari op vrijdag 1 maart plaatsvindt.

Dit kijkcijfer is opnieuw een mooie presentatie op het palmares van productiehuis Shelter en een pluim voor de voltallige cast: Ben Segers, Bert Haelvoet, Bruno Vanden Broecke, Charlotte Vandermeersch, Günther Lesage, Koen De Graeve, Nico Sturm, Robrecht Vanden Thoren, Ruth Beeckmans, Luc Nuyens en Sara De Bosschere. Tim Van Aelst van Shelter reageert: 'We zijn uiteraard zeer blij dat steeds meer kijkers de comedy van 'WAT ALS?' kunnen smaken. Maar cijfers zijn ook maar cijfers en de vele reacties die we krijgen los daarvan zijn voor ons zeker even belangrijke graadmeters'.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers