'Music For Life': 2.419.416 euro !

zondag 24 december 2006

Peter Van de Veire, Christophe Lambrecht en Tomas De Soete hebben hun glazen huis verlaten. Na zes dagen onafgebroken radio maken is de actie ten einde. Met een slotshow die zowel op Stubru als op En liep werd een historische radioweek afgesloten.

De opbrengst van 'Music for Life' deed velen lichtjes wankelen. Het voorlopige eindbedrag was 1.114.713,09 euro. De Vlaamse Regering deed er nog 100.000 euro bovenop. En zoals beloofd verdubbelde de Federale Regering het bedrag. De eindstand van de actie ten voordele van de slachtoffers van landmijnen in Cambodja was zondagavond 2.419.426 euro. Alweer heeft Vlaanderen laten zien hoe gul het wel is.

De drie dj's gaan nu eten, slapen en bekomen van de emoties. Pas over twee weken zijn ze weer in hun reguliere programma op Studio Brussel te horen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Sarah wordt ten huwelijk gevraagd door haar vriend, maar ze is helemaal niet zeker of ze dit wel wil. Op weg naar huis om het huwelijksfeest van haar zus bij te wonen, besluit ze bij haar grootmoeder langs te gaan om raad te vragen. Daar ontdekt ze een groot familiegeheim dat zijn weerslag heeft op de hele generatie vrouwen binnen de familie. Ze besluit op zoek te gaan naar de man die een antwoord kan geven op al haar vragen...

'Rumor Has It', film met oa. Jennifer Aniston en Kevin Costner, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers