Dit zijn de drie nieuwe Ketnet-wrappers!

maandag 23 mei 2022
Foto: Ketnet - © VRT 2022

In januari lanceerde Ketnet de zoektocht naar nieuwe Ketnet-wrappers. Niet minder dan 4087 jongeren stelden zich kandidaat. De afgelopen weken maakten de Ketnetters kennis met de tien finalisten van Wie wordt wrapper.

Na een spannende zoektocht werden vanochtend Héritier Tipo, Nidal van Rijn en Thomas De Smet verkozen tot nieuwe Ketnet-wrappers. Zij vormen vanaf nu met Sarah Mouhamou, Sander Gillis en Gloria Monserez het gloednieuwe wrappers-team van Ketnet. Komende week kunnen de Ketnetters de nieuwe Ketnet-wrappers ontmoeten op het Ketnet Feestweekend in Plopsaland De Panne. De eerste avonturen van Héritier, Nidal en Thomas kan je ook volgen in de vlog #NEWBIES vanaf woensdag 25 mei op Ketnet.be, VRT NU en in de Ketnet-app.


'Oh my god! Kan iemand mij wakker schudden? Want ik ben de eerste Brusselse Ketnet-wrapper! Ik heb er enorm naar uitgekeken en nu gebeurt het! Can’t wait to start!' - Héritier Tipo

'Het is gewoon gelukt, ik ben niet normaal blij. Ik kan het moeilijk verwoorden. Ik kijk al heel mijn leven naar Ketnet en ik dacht altijd: 'ik wil dat doen'. En dan lukt het mij gewoon, uit 4087 kandidaten. Ik ben superblij en ik heb er zo veel zin in. Dank jullie wel!' - Thomas De Smet

'Ik ga zoooo ontzettend hard genieten van deze uitgestelde volwassenheid!' - Nidal van Rijn

Wie zijn Nidal, Thomas en Héritier?

Nidal is 19 jaar en afkomstig uit Hechtel. Hij volgt lerarenopleiding Nederlands en zedenleer. In zijn vrije tijd is hij Chiro-leider en gaat hij graag naar de cinema. Hij kan kunstjes met zijn wenkbrauwen en neusgaten en is een megafan van Bart Peeters. De Ketnetters kunnen Nidal kennen uit de Ketnet-programma's 'Wannabe's' en 'Schijtluizen'.

Thomas is 22 jaar en afkomstig uit Meise. Intussen woont hij in Puurs. Hj studeert Media en Entertainment Business, is scoutsleider en enthousiaste amateurvoetballer. Thomas heeft een hond ROX, is doodsbang van spinnen en prankt al eens graag mensen. Ketnetters kunnen Thomas herkennen uit de Ketnet-programma's 'De Hoppers' en 'Schijtluizen'.

Héritier is 22 jaar en komt uit Sint-Jans-Molenbeek. Hij studeert Organisatie en Management aan de Erasmushogeschool in Brussel en is een echte polyglot. Héritier spreekt vlotjes Frans, Engels en Nederlands. Daarnaast zingt, danst en acteert hij.

'Wie wordt wrapper: De Finale'
De afgelopen weken leerden de kandidaat-wrappers de kneepjes van het vak onder vakkundige begeleiding van Sander, Gloria en Sarah. Tik Tok's, stories, vlogs en live-presentatie hebben ze inmiddels onder de knie. In de finale van 'Wie wordt wrapper' werden Dara, Thomas, Arjan, Nidal, Héritier en Nona ontvoerd naar individuele cellen op een geheime locatie. Vanuit de Ketnet-studio kregen ze nog enkele spectaculaire opdrachten van Gloria, Sarah en Sander.

Na het afsluiten van de stemming, vertrokken de drie wrappers in geblindeerde wagens naar de kandidaten. Héritier, Nidal en Thomas mochten instappen bij Sarah, Gloria en Sander en dragen vanaf nu de titel van Ketnet-wrapper.

Ketnet kweekvijver van talent
Ketnet is al 24 jaar een echte kweekvijver voor talent. Steven Van Herreweghe presenteerde als 'wrapper' de eerste Ketnet-uitzending. Hij vormde samen met Ianka Fleerackers, Gitte Van Hoyweghen en Sven Ornelis het eerste wrappers-kwartet. Na hen volgen nog tal van nieuwe gezichten, van wie er een heel aantal op dit moment nog actief zijn in de media. Ketnet bleek de afgelopen 24 jaar dan ook de perfecte springplank naar een verdere carrière in de media. Enkele andere voorbeelden: Peter Van de Veire, Staf Coppens, Jelle Cleymans, Erika Van Tielen, Britt Van Marsenille, Karolien Debecker, Niels Destadsbader,…


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Vive le Vélo, Leve de Ronde' - Karl Vannieuwkerke (Eén)

Dagelijks ontvangt Karl drie gasten aan zijn tafel in de Vlaamse Ardennen om te praten over hun passie voor de koers en 'Vlaanderens mooiste'. Sammy Neyrinck duikt in de sfeer van de Ronde voor dagverse reportages uit het peloton. En iedere dag is er ook een portret van een spilfiguur uit de rijke Ronde-geschiedenis.

'Vive le vélo, leve de Ronde', om 22.10 uur op VRT 1.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 11:00
    Lentebeelden
    00:55
    VRT NWS laat
  • 07:30
    Ketnet Junior
    23:50
    Nachtlus
  • 11:30
    Galactic Agency
    21:00
    Geen uitzending
  • 09:50
    Geen uitzending
    06:05
    Super Monsters
  • 10:40
    Geen uitzending
    06:55
    Wordt aangekondigd
  • 09:10
    Geen uitzending
    02:00
    The Big Bang Theory
  • 10:05
    Geen uitzending
    01:15
    Stargate SG-1
  • 10:50
    All Saints
    00:50
    Offspring
  • 10:00
    Joe
    00:55
    Geen uitzending
  • 11:00
    Geen uitzending
    00:25
    De Tafel van Gert
  • 11:30
    Castle
    01:00
    Friends
  • 11:05
    Bar Rescue
    00:20
    Hawaii Five-0
  • 10:50
    Love It or List It
    00:35
    The Block NZ: On Point
  • 11:25
    World's Most Evil Killers
  • 10:00
    Herhalingslus
    08:00
    Wijzer Wonen
  • 11:29
    Hobbyklus
    00:00
    Je Kijkt Naar De Sterren
  • 10:45
    De Gastentafel
    00:55
    Ware Delicatessen
  • 11:20
    Eredivisie
    22:00
    Wordt aangekondigd
  • 11:25
    Darby and Joan
    00:20
    Silent Witness
  • 11:15
    Tijd voor Max
    00:23
    De Avondshow met Arjen Lubach
  • 11:30
    De Geknipte Gast
    00:17
    Nieuwsuur
  • 11:29
    Tip de Muis
    00:53
    De Avondshow met Arjen Lubach