'Sorry Voor Alles' trekt naar Duitsland

donderdag 18 juli 2019
Foto: Eén/VRT - © Lies Willaert 2016

In Duitsland wordt deze zomer een eigen versie van 'Sorry Voor Alles' uitgezonden. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Midden augustus worden er twee afleveringen van anderhalf uur uitgezonden.

In 2016 presenteerde Adriaan Van den Hoof op Eén een eerste seizoen van 'Sorry Voor Alles'. Daarin wordt het leven van een gewone Vlaming gedurende een hele maand subtiel in de war gestuurd. Daarna wordt het nietsvermoedende 'slachtoffer' naar de studio gelokt om vragen over de afgelopen maand te beantwoorden.


'Sorry Voor Alles' was bij ons een kijkcijferhit en het programma won wereldwijd ook diverse prijzen, waaronder een International Emmy. Het is niet zeker of er in Vlaanderen nog afleveringen zullen worden gemaakt. Of misschien zijn er toch opnames in volle gang. Daarover houden de makers de lippen stijf op mekaar. 'Om altijd het verrassingseffect te behouden', klinkt het.

Nu trekt 'Sorry Voor Alles' dus naar Duitsland. Op 7 en 14 augustus programmeert de Duitse openbare omroep ZDF twee afleveringen van elk anderhalf uur. Per aflevering draven twee deelnemers op. De show zal in Duitsland gepresenteerd worden door de populaire tv-personality Steven Gätjen.

'Sorry Voor Alles' werd eerder ook uitgezonden in Nederland, gepresenteerd door Jan Smit. Daar werd het format geen succes.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers