Tweede editie KetnetPOP in de steigers (filmpje!)

zondag 18 januari 2009

Jessica, Matt, Yuri, Mijn Broer & Ik, Jasper, Mona, Toon, Chloé, Guust, Oliver & Vince : allen hebben ze eerder al hun talent bewezen. Samen kregen ze een bijzondere opdracht die hen op het lijf geschreven is. Onder het motto 'Samen Sterk' bundelen ze hun krachten om een echt popconcert op poten te zetten. Een concert voor én door kinderen, want in alle aspecten van het concert en de voorbereiding spelen zij de hoofdrol.

Ondertussen zijn de voorbereidingen volop aan de gang, het resultaat kan je bewonderen tijdens de Paasvakantie in De Zuiderkroon te Antwerpen. De avonturen van de KetnetPOP juniors kan je wekelijks vanaf 8 februari '09 volgen op Ketnet maar allereerst zijn ze de studio ingedoken om hun eerste single in te zingen: 'Samen Sterk'. Deze single is de voorbode van het KetnetPOP album dat verwacht wordt in maart 2009.

'Samen Sterk', geschreven door Miguel Wiels en Peter Gillis, ligt sinds vrijdag 16 januari in de winkel en kan vanaf 19 januari gedownload worden via Itunes.

De KetnetPOP juniors signeren op zaterdag 31 januari:

  • 11.00 uur Free Record Shop - Wijnegem Shopping Center
  • 13.00 uur Free Record Shop – Metropolis Antwerpen
  • 15.00 uur Free Record Shop – Waasland Shopping Center St Niklaas
  • 17.00 uur Free Record Shop – Veldstraat te Gent

Concerten vanaf 7 april in De Zuiderkroon te Antwerpen.
Tickets: 070-25 20 20 en htp://www.zuiderkroon.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Faroek toont hoe het Britse National Crime Agency een bende pedofielen kon oprollen, die op internationale schaal opereerde en zo duizenden jonge slachtoffers maakte. De bende contacteerde de kinderen online. Het onderzoek naar het netwerk duurde maanden en leidde de Britse speurders tot in Bahrein.

'Faroek', om 22.40 uur op VTM.

Dossiers