Anne De Baetzelier niet langer exclusief VTM-gezicht

dinsdag 16 oktober 2007

Het zat eraan te komen. Na 18 jaar stopt Anne De Baetzelier (43) nog dit jaar met haar omroepwerk voor VTM. De voormalige Miss Belgi laat weten dat de zender haar exclusiviteitscontract niet meer verlengt. Hoe het nu verder moet met 'Tien Om Te Zien', is nog niet bekend.

V


oor Anne De Baetzelier komt het nieuws niet als een verrassing. Afgelopen zomer vertelde ze nog in een interview dat ze liever de eer aan zichzelf houdt als ht moment ooit mocht aanbreken.

Dat lijkt ze nu ook te doen. Nu VTM haar exclusiviteitscontract niet wil verlengen, wil ze zich toeleggen op nieuwe tv-projecten en bedrijfsevenementen. Het spreekt voor zich dat deze nieuwe tv-projecten niet noodzakelijk op VTM te zien zijn.

Anne wil graag nog 'Tien Om Te Zien' presenteren. Het muziekprogramma bestaat volgende zomer immers 20 jaar. Of VTM die plannen deelt, zal pas in het voorjaar duidelijk worden.

De Baetzelier begon haar tv-carrire in 1989 bij de start van VTM. Samen met Marlne de Wouters en Lynn Wezenbeek mocht zij onmiddellijk aan de slag als omroepster. Met programma's zoals 'Rap Klap' en 'Het drie Stedenspel' kreeg Anne ook verschillende andere mogelijkheden bij VTM. De laatste jaren presenteerde ze naast 'Tien Om Te Zien' ook nog een tijdje 'Puzzeltijd'.

De uittocht van oude getrouwen lijkt zich verder te zetten. Van de oorspronkelijke omroepsters zal later dit jaar alleen Lynn Wesenbeek nog overblijven. Zij is sinds enkele jaren n van de gezichten van 'Het Nieuws'.

Bron: VRT-nieuws

Anne weg bij VTM! Terecht of niet? Reageer in het TV-Visie Forum!

LEES OOK: Ingeborg en Gerty weg bij VTM

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers