Bart KaŽll verklapt gÍnante verhaal achter La Mamadora in 'Liefde voor Muziek' - VIDEO

maandag 15 april 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Vanaf maandag 15 april vuurt 'Liefde voor Muziek' een nieuwe lading hits af. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen staat het repertoire van Bart KaŽll centraal. Hits genoeg om uit te kiezen dus.

Stef Kamil Carlens zet een ongelofelijke versie neer van La Mamadora, één van Barts lievelingsnummers. Het verhaal achter Mamadora, dat vertelt Bart met een beetje schroom aan Raf van Kommil Foo. 'Dat liedje ging eigenlijk over een mama die Dora heet', klinkt het. 'Vele jaren later kreeg ik telefoon van iemand die me zei wat Mamadora in het Spaans betekent... Nu weet gans Vlaanderen het en kan ik dat liedje nooit meer zingen.''Liefde voor Muziek', vanaf maandag 15 april om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

Rechercheur Barnaby krijgt tijdens de plaatselijke danswedstrijd bezoek van zijn vader, een verwoed stijldansliefhebber. Als een journaliste dood in haar huis wordt aangetroffen, openen Barnaby en Winter het onderzoek dat hen naar de duistere praktijken achter de elegante faÁade van de stijldanswereld leidt. Daarbij krijgen ze te maken met een ernstig zieke magnaat, een Afghanistanveteraan en een ambitieuze dochter.

'Midsomer Murders', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers