Bart KaŽll verklapt gÍnante verhaal achter La Mamadora in 'Liefde voor Muziek' - VIDEO

maandag 15 april 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Vanaf maandag 15 april vuurt 'Liefde voor Muziek' een nieuwe lading hits af. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen staat het repertoire van Bart KaŽll centraal. Hits genoeg om uit te kiezen dus.

Stef Kamil Carlens zet een ongelofelijke versie neer van La Mamadora, één van Barts lievelingsnummers. Het verhaal achter Mamadora, dat vertelt Bart met een beetje schroom aan Raf van Kommil Foo. 'Dat liedje ging eigenlijk over een mama die Dora heet', klinkt het. 'Vele jaren later kreeg ik telefoon van iemand die me zei wat Mamadora in het Spaans betekent... Nu weet gans Vlaanderen het en kan ik dat liedje nooit meer zingen.'


'Liefde voor Muziek', vanaf maandag 15 april om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met Josť De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers