MNM-netco÷rdinator vertrekt naar vtm

donderdag 14 juli 2011

Opnieuw een opmerkelijk vertrek aan de Reyerslaan. MNM-netco÷rdinator Robin Vissenaekens verlaat de VRT en gaat aan de slag in Vilvoorde. Daar gaat hij (opnieuw) werken voor de nieuwsdienst.

De 35-jarige Vissenaekens was voor 2004 onder meer reporter voor het vtm-magazine 'Hart van Vlaanderen'. Hij presenteerde ook op Topradio, toen nog een VMMa-radio.

Na zijn vertrek bij vtm werd hij reporter voor het ondertussen ter ziele gegane Donna. Hij werd er producer van de spitsprogramma's en was één van de gelukkigen die mocht overgaan naar de nieuwe jongerenzender MNM. Tussendoor maakte hij ook nog items voor 'Vlaanderen Vakantieland' en '1000 Zonnen en Garnalen'.

In eerste reactie aan De Standaard verklaart Vissenaekens dat de overstap geen gemakkelijke beslissing was: 'MNM is een radiozender met ontzettend veel potentieel en ik wens hen dan ook alle succes toe. De kans om mee te werken op de VTM nieuwsredactie is voor mij een mooie nieuwe uitdaging en die grijp ik dan ook met beide handen.'

Bron: De Standaard

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Alejandra Theus, Ini Massez en Tine Embrechts in 'Zie Mij Graag' (foto: EÚn - ę VRT 2018)

Na haar tegenslag met Willem en de mysterieuze vrouwenstem aan de telefoon toen ze Jean-Philippe opbelde, besluit Anna dat ze voorgoed klaar is met mannen. Wanneer ze avances krijgt van een vrouw, vraagt ze zich af of ze misschien altijd al lesbisch was. Terwijl Anna met de hulp van Sas en Nicole aan haar experimentele fase begint, worstelen Ben en Sien met de ongewenste zwangerschap. Gunther en Nicole kunnen het alvast niet laten om zich ermee te moeien.

'Zie Mij Graag', om 20.35 uur op EÚn.

Dossiers