13th Street en Sci Fi ook bij Belgacom TV

vrijdag 28 september 2007

13th Street en Sci Fi Channel zullen vanaf 1 oktober ook bij Belgacom beschikbaar zijn. Eerder deze maand werden beide zenders ook aan het Telenet-pakket toegevoegd.

S


inds dit voorjaar zenden de internationaal bekende zenders 13th Street en Sci-Fi Channel ook in het Nederlands uit. Nu vervoegen ze dus ook het digitale aanbod van Belgacom TV. De telecomreus moet wel nog precieuze details bekend maken, maar wellicht zullen beide zenders deel uitmaken van een nieuw, betalend themapakket.

13th Street staat bekend als één van Europa's beste detective- en thrillerzenders. Sci Fi concentreert zich dan weer op films en series uit het science fiction - genre.

Meer info over beide zenders kan je vinden op http://www.13thstreet-tv.nl/ en http://www.sci-fi-tv.nl/.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers