13th Street en Sci Fi ook bij Belgacom TV

vrijdag 28 september 2007

13th Street en Sci Fi Channel zullen vanaf 1 oktober ook bij Belgacom beschikbaar zijn. Eerder deze maand werden beide zenders ook aan het Telenet-pakket toegevoegd.

S


inds dit voorjaar zenden de internationaal bekende zenders 13th Street en Sci-Fi Channel ook in het Nederlands uit. Nu vervoegen ze dus ook het digitale aanbod van Belgacom TV. De telecomreus moet wel nog precieuze details bekend maken, maar wellicht zullen beide zenders deel uitmaken van een nieuw, betalend themapakket.

13th Street staat bekend als n van Europa's beste detective- en thrillerzenders. Sci Fi concentreert zich dan weer op films en series uit het science fiction - genre.

Meer info over beide zenders kan je vinden op http://www.13thstreet-tv.nl/ en http://www.sci-fi-tv.nl/.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kinderen van het Verzet' (Canvas)

Tijdens de Tweede Wereldoorlog stapten tienduizenden Belgen in het verzet tegen de nazi's. Hun kinderen getuigen over die oorlogsperiode. Wat deden hun ouders, waarom gingen ze in het verzet en hoe gevaarlijk was dat? Veel verzetslieden werden opgepakt door de Duitsers. Die arrestaties staan 75 jaar later bij vele kinderen nog op het netvlies gebrand.

'Kinderen van het Verzet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers