13th Street en Sci Fi binnenkort bij Telenet

zondag 9 september 2007

Telenet zal binnenkort de themazenders 13th Street en Sci Fi Channel aanbieden. De twee zenders zullen in een betalend themapakket beschikbaar zijn.

1


3th Street en Sci Fi Channel zenden sinds dit voorjaar ook in het Nederlands uit. Tot nog toe waren beide zenders enkel in Nederland verkrijgbaar, maar nu maken ze dus de oversteek naar België. Telenet zal beide zenders vanaf oktober via digitale televisie aanbieden. Daarnaast zal de telecomreus ook Vitaliteit, de eerste themazender van Vitaya, toevoegen.

13th Street staat bekend als één van Europa's beste detective- en thrillerzenders. Sci Fi concentreet zich dan weer op films en series uit het science fiction - genre.

Meer info over beide zenders kan je vinden op http://www.13thstreet-tv.nl en http://www.sci-fi-tv.nl.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers