Huwelijk Wendy Van Wanten en Franske uitgesteld

zaterdag 13 oktober 2007

Het bericht kwam als een donderslag bij heldere hemel. Wendy Van Wanten stelt haar huwelijk met droomprins Franske voor onbepaalde tijd uit. Het koppel zou op 16 november in het huwelijksbootje stappen. Dat gaat nu niet door.

D


e exacte reden werd (nog) niet bekend gemaakt. Via de website van Wendy benadrukt het koppel dat ze een onafscheidelijk duo blijven, maar voorlopig even afzien van het huwelijk. Heel waarschijnlijk zal het hele verhaal volgende week in n van de 'boekskes' exclusief uit de doeken gedaan worden.

Ook voor VTM is de annulatie van het huwelijk een streep door de rekening. Het huwelijk was de belangrijkste rode draad van het tweede seizoen van de realitysoap 'Wendy & Verwanten', waarvan de eerste aflevering op zondag 21 oktober wordt uitgezonden.  

Bij VTM had niemand dit zien aankomen. "Het was inderdaad een donderslag bij heldere hemel. Maar wij respecteren de beslissing van Wendy en Frans. Wij hebben ons niet te bemoeien met hun levenskeuzes. Dit is wel de meest verrassende wending die we ooit hebben meegemaakt. Maar dat is dan ook de essentie van realitytelevisie, die het leven laat zien zoals het is. En dat gaan wij de komende weken dan ook doen in het tweede seizoen van Wendy & Verwanten", aldus Jan Segers en Laurens Verbeke. 

LEES OOK: Wendy trouwt met Frans

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers