Presentatoren en line-up MIA's bekend

vrijdag 12 januari 2018

Op dinsdagavond 30 januari worden de Music Industry Awards van 2017 uitgereikt tijdens een zinderende show op En en live vanuit Paleis 12 in Brussel.

Julie Van den Steen, MNM-presentatrice en Adriaan Van den Hoof, presentator van 'Sorry Voor Alles' op Eén, presenteren samen de liveshow. Ze kijken er alvast naar uit.

Julie: 'Ik ben supernerveus om dit te doen maar ook superblij dat ik deze kans krijg! Heel veel zin in de MIA’s met Adriaan.'

Adriaan: 'De MIA's zelf hosten, dat is toch weer een beetje een droom die uitkomt, meer rock-'n-roll kan het niet worden in mijn leven, denk ik!'

Voor Julie zijn deze MIA's haar vuurdoop, voor Adriaan niet. Samen met Eva Daeleman assisteerde hij al eens presentator Marcel Vanthilt.

Eva De Roo gastvrouw van de Sector Awards
Tijdens de Sector Awards worden er prijzen uitgedeeld in vijf categorieën: Artwork, Auteur/Componist, Live act, Muzikant en Videoclip. Die uitreiking wordt in goede banen geleid door Studio Brussel-presentatrice Eva De Roo. De Sector Lifetime Achievement Award, die daar ook wordt overhandigd, gaat dit jaar naar de Ancienne Belgique.

Tijdens de liveshow worden er MIA's uitgereikt in twaalf categorieën: Album, Alternative, Dance, Doorbraak, Groep, Nederlandstalig, Pop, Solo vrouw, Solo man, Urban, Vlaams populair en Hit van het jaar. Raymond van het Groenewoud wordt in de show ook gehuldigd met de Lifetime Achievement Award voor zijn indrukwekkende muzikale carrière.

Unieke optredens van Lost Frequencies, Oscar And The Wolf, Coely en vele anderen
De line-up voor de elfde editie van de MIA’s is rond. Acht genomineerde artiesten en bands hebben hun optreden tijdens de liveshow op 30 januari in Paleis 12 toegezegd.

De affiche ziet eruit als volgt:

Bazart
Niels Destadsbader
Coely
Lost Frequencies
Oscar And The Wolf
Tamino
Blanche
Raymond van het Groenewoud

Tickets voor de show zijn beschikbaar via een.be/mias.

'De MIA's', dinsdag 30 januari om 20.40 uur live op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Frank wordt vrijgelaten in afwachting van zijn proces. De Welvaertjes denken eindelijk wat rust te vinden, maar dat is buiten Chantal gerekend. Zij heeft immers ontdekt dat de nieuwe commissaris Rene Vanderlinden goed bevriend is met de Franse crimineel Maurice Le Moko. Chantal wil dat Frank een bezoekje brengt aan diens massagesalon, om zo informatie in te zamelen. Steven neemt een belangrijke beslissing in zijn leven.

'Eigen Kweek', om 20.35 uur op En.

Dossiers