Tom Waes denkt al aan nieuw seizoen van 'Reizen Waes Europa'

dinsdag 12 februari 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

Vlotjes 1,4 miljoen kijkers halen. In deze tijden is dat een uitzondering geworden. Maar Tom Waes kan dat. 'Reizen Waes Europa' zit er zondag, na een compilatieaflevering, op en het programma is geslaagd met grootste onderscheiding.

Naar de aflevering over Oekraïne keken dik 1,8 miljoen mensen. Vorige week, het reisverslag van Azerbeidjan, keken 1,5 miljoen mensen. Met deze cijfers moét je wel nadenken over een volgend seizoen. En dat doet Tom Waes ook. Naar eigen zeggen staan nog heel wat landen op zijn verlanglijstje. Denken we maar aan Finland, Cyprus, de Faeröer-eilanden en Noord-Macedonië. Waes zegt in Het Nieuwsblad dat hij nog wel wat ideetjes heeft.

Maar het nieuwe seizoen van 'Reizen Waes Europa' is nog niet voor direct. Tom Waes is momenteel nog bezig met opnames voor zijn Ketnet-programma 'The Blacklist' en in april starten de opnames van het tweede seizoen van 'Undercover'. Seizoen 1 van die politieserie begint op zondag 1 februari op Eén.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In Gentbrugge zijn de werken volop aan de gang. Binnenkort kunnen Nisse en Mathilde verhuizen. En dan stuit Bart op een lastminuteprobleem. Het vijfde koppel, Vicky en Tom, woont al in Mechelen met de kleine Nobel en wil met het oog op verdere gezinsuitbreiding graag een groter huis, eveneens in Mechelen. Ook het laatste koppel stelt zich voor: Klaas en Heleen. Na talloze omzwervingen hebben ze zich eindelijk gesetteld in Antwerpen. Ze willen graag de volgende stap in hun leven zetten en een huis kopen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers