VVD-politicus Hans Wiegel in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 15 september 2018

De zondag begint met Rick Nieman. 'WNL Op Zondag' is terug op de zondagmorgen, live vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, brandende kwesties en prominente gasten.

VVD-prominent Hans Wiegel is te gast bij Rick Nieman. De voormalige partijleider van de VVD blikt vooruit op Prinsjesdag en geeft zijn visie op de politieke actualiteit.

Hans de Boer, voorzitter van werkgeversvereniging VNO-NCW, komt vertellen hoe het Nederlandse bedrijfsleven en de economie kan worden gestimuleerd. Ook gaat hij in op het voornemen van het kabinet om de dividendbelasting af te schaffen.

Journalist en tv-presentator Fidan Ekiz komt in 'WNL Op Zondag' vertellen over topvrouwen die haar inspireren. Onlangs verscheen er een boek over sterke vrouwen die de wereld veranderen.

Bijzonder hoogleraar sociale demografie Jan Latten publiceerde in Elsevier Weekblad een opvallend artikel over de toenemende bevolkingsgroei in Nederland. Volgens prognoses van de VN kan het aantal inwoners in Nederland toenemen tot 24 miljoen.

Thierry Baudet van Forum voor Democratie is een voorstander van het Australische immigratiemodel. In 'WNL Op Zondag' legt hij uit wat zijn plan voor Nederland betekent.

'WNL Op Zondag', zondag 16 september om 9.30 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Undercover' (foto: Eén - © VRT 2018)

Undercoveragenten Bob Lemmens en Kim De Rooij installeren zich op de camping van topgangster Ferry Bouman, een van de grootste XTC-producenten ter wereld. Maar Ferry houdt de nieuwkomers in de gaten, zeker wanneer zijn rechterhand John een onaangename ontdekking doet. Gelukkig is Danielle, de vrouw van Ferry, minder op haar hoede.

Spannende fictiereeks over twee undercoveragenten die in het leven van XTC-producent Ferry Bouman infiltreren en proberen zijn vertrouwen te winnen.

'Undercover', om 21.00 uur op Eťn.

Dossiers