Viktor Brand, Mamas Gun en Jan Dirk Vis bij MAX op NPO Radio 5

vrijdag 23 februari 2018

Van zaterdag 24 februari tot en met vrijdag 2 maart ontvangen de MAX-programma's op NPO Radio 5 bijzondere gasten met een boeiend verhaal. Onder anderen Viktor Brand, Mamas Gun en Jan Dirk Vis komen langs.

 

 

'Wekker-Wakker-Weekend!' – Elke zaterdag van 06.00 uur tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jan Rietman luidt het weekend in met verrassende gesprekken en veel muziek. De luisteraar hoort de beste countrymuziek in Country Roads en Jan haalt het mooiste uit zijn Los Vast-archief in Los Vast live.

'Je Dag is Goed' – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
In Je dag is goed belt Jeroen van Inkel met Edwin Smulders. Hij is in Lech om foto’s te maken van de Koninklijke Familie tijdens het jaarlijkse persfotomoment. Smulders maakte in 2000 de eerste foto van Willem Alexander en Máxima. Jeroen belt met Edwin over dit speciale moment.

'TinekeShow' – Elke werkdag om 12.00 uur op NPO Radio 5
Viktor Brand komt maandag 26 februari naar de NPO Radio 5-studio. De presentator praat met Tineke over de serie 'Klasgenoten', die hij presenteert op SBS 6.

Dinsdag 27 februari komt Jan Dirk Vis praten over Jan Vis Artiesten en Evenementen, het gerenommeerde bureau dat zijn vader oprichtte en waar Jan Dirk nu de scepter zwaait.

Koos de Wilt en Ton Okkerse, makers van respectievelijk de film 'De Wilde Stad' en het boek De kat in de wilde stad zijn woensdag 28 februari te gast. 'De Wilde Stad' is een film met verrassende plotwendingen, gezien door de ogen van de avontuurlijke stadskat Abatutu.

Vrijdag 2 maart is Edward Molkenboer te gast. Hij vertelt over de stichting Goed doen voor een ander. Zelf doet hij dit al enige tijd in de vorm van koffieschenken, onder het genot van goede gesprekken met eenzame ouderen in verzorgingstehuizen. Met iets wat op een heuse beweging begint te lijken, heeft Edward al vele eenzame ouderen bereikt. Er is inmiddels al een behoorlijk arsenaal van koffieschenkers ontstaan!

'De MAX!' – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Maandag 26 januari is de formatie Mamas Gun te horen in 'De MAX!'. De vijfkoppige band is muzikaal zeer divers. De band brengt, voorgegaan door zanger/componist/producer Andy Platts, een combinatie van de euforie van soul en Motown met de bezieling van Stevie Wonder, Marvin Gaye, Lewis Taylor en de Average White Band. Uiteraard spelen ze hun recente hit I Need A Win.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Weekenden' - groepsfoto (foto: Canvas - © VRT/De chinezen 2018)

Lut staat al 41 jaar in het onderwijs en dit schooljaar gaat ze tegen haar zin met pensioen. Kris werd vorig jaar weduwnaar. Hij staat nu alleen in voor de opvoeding van zijn twee tienerkinderen. Omar vluchtte weg uit SyriŽ en hij wil in BelgiŽ een diploma hoger onderwijs behalen. Jay, een 20-jarige Brusselse ket, wil in 2018 doorbreken met z'n muziekcarriŤre. En Jo lijdt aan jong-parkinson, hij wil zijn ziekte onder controle krijgen met een operatie.

'De Weekenden', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers