Verse afleveringen van 'De Boterhamshow'

zondag 11 november 2018

Vanaf maandag 12 november zie je weer verse afleveringen van 'De Boterhamshow': een enerverend ontbijtprogramma met poppen voor kinderen vanaf 6 jaar n hun ouders.

Presentator Opper de Pop ontvangt gloednieuwe tafelgasten als Willem Pollepel, Roodkapje en Steef Stronk. De laatste hits van artiesten als Frans Deense worden ten gehore gebracht en er worden nieuwe spellen gespeeld. Vertrouwde gezichten als Nico de Neushoorn en Peter Allesweter zijn ook weer van de partij. Achter de schermen probeert opnameleider Berny wederom de chaotische boel bij elkaar te houden.

Iedere aflevering van 'De Boterhamshow' heeft een eigen interactieve aflevering op boterhamshow.nl. Hier kunnen kijkers Berny van maandag t/m vrijdag 24 uur per dag helpen om de show van de volgende dag voor te bereiden. Vanaf eind november is boterhamshow.nl ook in de weekenden en in de vakanties geopend, en kunnen kijkers spelletjes spelen in de studio.

Credits
'De Boterhamshow' is bedacht en ontwikkeld door Ajé Boschhuizen (NTR). De scenario’s zijn van de hand van een team van schrijvers, onder wie Niels van der Laan, Pieter Derks, Merijn Scholten, Thomas Gast en Ronald Snijders. De decors zijn ontworpen door David Grifhorst (o.a. bekend van The Passion). De poppen worden gespeeld door een groep poppenspelers en van stemmen voorzien door o.a. Georgina Verbaan, Roué Verveer, Tygo Gernandt, Joep Onderdelinden, Annick Boer en Martine Sandifort.

'De Boterhamshow', vanaf 12 november maandag t/m vrijdag tussen 7.45 en 8.00 uur op NPO Zappelin.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In Gentbrugge zijn de werken volop aan de gang. Binnenkort kunnen Nisse en Mathilde verhuizen. En dan stuit Bart op een lastminuteprobleem. Het vijfde koppel, Vicky en Tom, woont al in Mechelen met de kleine Nobel en wil met het oog op verdere gezinsuitbreiding graag een groter huis, eveneens in Mechelen. Ook het laatste koppel stelt zich voor: Klaas en Heleen. Na talloze omzwervingen hebben ze zich eindelijk gesetteld in Antwerpen. Ze willen graag de volgende stap in hun leven zetten en een huis kopen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers