TV-baas Erland Galjaard, 'aartsvijand' Erik de Zwart en 'braboneger' Steven Brunswijk roasten Gordon

dinsdag 13 december 2016

Alle Roasters van 'The Comedy Central Roast of Gordon' zijn bekend. Gordons RTL-baas Erland Galjaard, 'aartsvijand' radio DJ Erik de Zwart en Steven Brunswijk aka de 'braboneger' zijn toegevoegd aan de line-up.

Eerder werd al bekend dat Sophie Hilbrand, Bobbi Eden, Sander Lantinga, Peter Pannekoek en Bridget Maasland zich opmaken om Gordon te roasten. Roast Master van de avond is Jörgen Raymann.


Erland Galjaard, programma directeur RTL, zenderdirecteur RTL4 & 'DJ Errie', kent Gordon vooral beroepsmatig. Als baas van Gordon heeft hij al veel met hem te stellen gehad. 'Soms voelt het alsof ik 5 kinderen heb en Gordon is de meest lastige!', aldus Galjaard.

Een haat-liefde verhouding, zo is de relatie tussen Gordon en radio DJ, ondernemer en Mister Top 40 Erik de Zwart het beste te beschrijven. Ze hebben een lang verleden met veel ups en downs. Van Erik die Gordon als radio DJ meesleept van de een naar de andere zender, tot hij Gordon ontslaat. Plus aantijgingen heen en weer dat Gordon zijn nummer 1 hit 'gekocht' zou hebben en dat Erik op zijn beurt de muzikale carrière van Gordon om zeep heeft geholpen. Ze leggen het steeds weer bij, tot de volgende clash. De Zwart: 'Want die clash die komt er altijd, dat kun je prima aan Gordon over laten.'

Gordon en Steven Brunswijk aka de Braboneger hebben iets gemeen: ze hebben beiden schijt aan alles wat ze zeggen en denken. Gordon alleen iets alleen luider dan Steven. Hij is de absolute baas. Steven heeft ook een quote van Gordon gejat, die hij nu vaak zelf gebruikt: 'Ik heb zoveel schijt aan iedereen, ik kom stront tekort.'

De Roasters zijn er klaar voor. Gordon ook. Let the Roast begin!

'The Comedy Central Roast of Gordon' wordt dinsdag 20 december om 20.30 uur uitgezonden op Comedy Central. #GordonRoast

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

DDT heeft een mooie vrouw leren kennen: Lea De Wilde. Ondertussen zit Boma, tot grote ergernis van Bieke, weer achter Pascale aan. Als Boma Lea De Wilde leert kennen laat hij Pascale vallen. Carmen brengt de andere vrouwen op het idee een list te verzinnen om die Lea ten val te brengen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers