Tricklebolt, Handsome Poets en Roland Verstappen bij MAX op NPO Radio 5

vrijdag 19 oktober 2018

Van zaterdag 20 tot en met vrijdag 26 oktober staat er weer een hoop leuks op de planning bij de MAX-programma's op NPO Radio 5.'Wekker-Wakker-Weekend' – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
In 'Wekker-Wakker-Weekend!' vertelt Jan Rietman alles over het album Layla and Other Assorted Love Songs van Derek and the Dominos. Bepaalde uitgaven van dat album kunnen veel geld waard zijn. Nick Schilder (van Nick en Simon) is niet alleen zanger, maar ook fanatiek schaker. Hij opent dit weekend het schaaktoernooi in Hoogeveen. Verder laat Jan natuurlijk nieuwe countrymuziek horen en haalt hij het beste uit zijn Los Vast-archief.

'Je Dag is Goed' – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel presenteert elke werkdag Je dag is goed, waarin goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal staan.

'Haandrikman!' – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Elke maandag tot en met donderdag is Bert Haandrikman te horen op NPO Radio 5 in zijn middagprogramma 'Haandrikman!'. Met het nieuws van de dag, de beste muziek ooit gemaakt en een grote rol voor de luisteraars.

'De MAX!' – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
De band Tricklebolt heeft zijn roots in de jaren 70, maar noemt specifiek de oervader van de Nederlandse blues Harry Muskee als één van hun grote inspiratiebronnen. Maandag 22 oktober is de band te gast bij Manuëla en Henkjan in 'De MAX!'.

Op woensdag 24 oktober staat de Goudse band Handsome Poets op het podium van Club De MAX!, het kleinste maar fijnste podium in Hilversum. Ze veroverden al veel luisteraars met hun Engelstalige muziek, maar komen nu met een Nederlandstalige single.

'TinekeShow' – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Vrijdag 26 oktober is er weer livemuziek in 'TinekeShow'. Deze week is de Nederlandse zanger en gitarist Roland Verstappen in de studio aanwezig. Zijn liedjes worden omschreven als ‘songs met een vleugje cajun, een zweem van blues, een snuf country/americana en een spatje Eagles’.

Naast Roland is ook de formatie La Familia te gast. Deze drie klassiek geschoolde zangers weten pop aan klassiek te smeden tot een spetterend en vaak ontroerend geheel.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Frank wordt vrijgelaten in afwachting van zijn proces. De Welvaertjes denken eindelijk wat rust te vinden, maar dat is buiten Chantal gerekend. Zij heeft immers ontdekt dat de nieuwe commissaris Rene Vanderlinden goed bevriend is met de Franse crimineel Maurice Le Moko. Chantal wil dat Frank een bezoekje brengt aan diens massagesalon, om zo informatie in te zamelen. Steven neemt een belangrijke beslissing in zijn leven.

'Eigen Kweek', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers