Train op de beste kersthits met 'Running Hits The Christmas Edition'

dinsdag 6 december 2016

Vanaf nu trainen hardlopers op de beste kersthits met de nieuwe hardloop-playlist 'Sky Radio Running Hits The Christmas Edition'.

Sky Radio lanceert de playlist speciaal voor alle hardlopers die zich in december niet laten weerhouden door de korte en koude dagen. In aanloop naar de feestdagen maken zij hun training nog leuker met de grootste kersthits als Last Christmas, Jingle Bell Rock en Do They Know It's Christmas. De nummers zijn op BPM gemixt en lopen perfect in elkaar door om de meest optimale work-out in de decembermaand te bereiken.


Naast grote klassiekers als Jingle Bells van Bing Crosby, Winter Wonderland van Dean Martin en Why Couldn't It Be Christmas Everyday? van Bianca Ryan, zijn ook hedendaagse kersthits zoals Hark! The Herald Angels Sing van Pentatonix te horen. 'Sky Radio Running Hits The Christmas Edition' is te beluisteren als stream via skyradio.nl, de Sky Radio app en als podcast.

Sky Radio biedt de beste hardloopmuziek in vier online hardloop-playlists, gericht op verschillende niveaus: Sky Radio Running Hits Starter (deze maand The Christmas Edition), -Gevorderd, -Expert en -Stretch & Relax. De vier playlists worden elke maand geüpdatet met nieuwe muziek.

Sky Radio The Christmas Station
Ook Sky Radio 101 FM staat nu als The Christmas Station weer geheel in het teken van non-stop kerstmuziek. De hele maand komen op het #1 non-stop muziekstation de populairste en meest bekende kersthits voorbij als All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey, Last Christmas van Wham! en Happy Xmas (War Is Over) van John Lennon.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Eric Randall is een bekende schrijver van boeken over hoe je best single zou moeten blijven. Hij heeft het bovendien niet echt voor Kerstmis en alles wat er bij te kijken komt. Dit jaar moet hij op zijn neefje en nichtje passen wanneer hun ouders er niet zijn. Met de hulp van zijn buurvrouw April Stewart leert hij de liefde te vinden en in de kerstsfeer te komen.

'Christmas Next Door', film uit 2017 met oa. Jesse Metcalfe, om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers