Tim Knol, Rachel Kramer en Specs Hildebrand bij MAX op NPO Radio 5

vrijdag 9 november 2018

Van zaterdag 10 tot en met vrijdag 16 november staat er weer een hoop leuks op de planning bij de MAX-programma's op NPO Radio 5. Hieronder een overzicht.

 

 

 

'Wekker-Wakker-Weekend!' – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
In 'Wekker-Wakker-Weekend!' belt Jan Rietman met oud-correspondent Charles Groenhuijsen. Hij gaat met gitaar en muziek op een optimistische theatertoer door het land. En natuurlijk is er weer het popduel, waarbij de luisteraars op de laatste plaat van Wekker-Wakker-Weekend! mogen stemmen. En er zijn mooie prijzen te winnen bij de Pianobar en het Introspel.

'Je Dag is Goed' – Elke werkdag van 7.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel presenteert elke werkdag 'Je Dag is Goed', waarin goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal staan. Volgende week onder meer aandacht voor het ‘nationaal kampioenschap’ voor jachthonden.

'Haandrikman!' – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Elke maandag tot en met donderdag is Bert Haandrikman te horen op NPO Radio 5 in zijn middagprogramma 'Haandrikman!'. De Haandrikman! Verjaardagskalender is inmiddels bijna vol. Er zijn nog maar een paar plekjes vrij. Op donderdag 15 november is Ron Vergouwen weer te horen in het programma van Bert. Hij houdt de luisteraars op de hoogte van alles wat er zich in medialand afspeelt. Verder uiteraard het nieuws van de dag, de beste muziek ooit gemaakt en een grote rol voor de luisteraars.

'De MAX!' – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Woensdag 14 november staat niemand minder dan Tim Knol op het podium van Club De MAX!. Tim is momenteel bezig met een clubtoer en is bovendien de trotse eigenaar van een eigen platenlabel. Daarvoor strikte hij vorige maand het getalenteerde duo Sam & Julia. Woensdag komt Tim op bezoek bij Henkjan en Manuëla.

'TinekeShow' – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
In 'TinekeShow' ontvangt Jan Rietman op vrijdag 16 november zangeres Rachel Kramer én zanger en gitarist Specs Hildebrand. Rachel toert momenteel met haar muzikale voorstelling Nashville Night en zingt daarin ook nummers van haar album Home, repertoire dat ze zelf omschrijft als 'een flinke scheut country over popliedjes heen'. Het repertoire van Specs Hildebrand bestaat voor een groot gedeelte uit country en blues nummers uit het recente en verre verleden. Covers, maar ook origineel materiaal van de albums die hij maakte met The Living Room Band en met de band Ugly Duckling.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Groenland, officieel nog altijd een deel van Denemarken, is twee miljoen vierkante kilometer groot. Niet minder dan 85% ervan is bedekt met een dikke ijsmassa, maar er wonen wel 56 000 mensen. Wie zijn dat? Hoe wonen ze daar? Hoe is het leven daar? Tom trekt een week lang door dit gigantische eiland.

'Reizen Waes Europa', om 20.00 uur op Eén.

Dossiers