Thierry Baudet bij Rick Nieman in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 13 april 2019

De zondag begint met Rick Nieman. 'WNL Op Zondag' wordt live uitgezonden op NPO1 vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten. Dit seizoen is er speciale aandacht voor ondernemerschap en economie.

Thierry Baudet van Forum voor Democratie en Europees lijsttrekker Derk Jan Eppink zijn te gast bij Rick Nieman. Over de komende Europese verkiezingen en de macht van Brussel.

Voormalig Commandant der Strijdkrachten Dick Berlijn komt langs bij 'WNL Op Zondag'. Over de zeventigste verjaardag van de Navo en de zin en onzin van een Europees leger.

Opiniemaker en onderwijsexpert Samira Bouchibti over de stand van het onderwijs. Scholen zijn steeds meer aan het vernieuwen, maar het is niet altijd duidelijk hoe effectief dat is.

Presentator Jort Kelder is te gast in 'WNL Op Zondag'. Over zijn programma 'Kelder & Klöpping' waarin hij de wereld van gadgets en technologische vooruitgang onderzoekt.

'WNL Op Zondag' met Rick Nieman, zondag om 9.30 uur bij Omroep WNL op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In Gentbrugge zijn de werken volop aan de gang. Binnenkort kunnen Nisse en Mathilde verhuizen. En dan stuit Bart op een lastminuteprobleem. Het vijfde koppel, Vicky en Tom, woont al in Mechelen met de kleine Nobel en wil met het oog op verdere gezinsuitbreiding graag een groter huis, eveneens in Mechelen. Ook het laatste koppel stelt zich voor: Klaas en Heleen. Na talloze omzwervingen hebben ze zich eindelijk gesetteld in Antwerpen. Ze willen graag de volgende stap in hun leven zetten en een huis kopen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers