'The Victoria's Secret Fashion Show 2018' exclusief bij Net5

zaterdag 1 december 2018
Foto: Net5 - © Talpa TV 2018

Vanavond wordt de grootste lingerieshow ter wereld gelopen in New York. 'The Victoria's Secret Fashion Show 2018' is ook dit jaar weer exclusief in Nederland te zien bij Net5.

De show wordt in de nacht van 2 op 3 december om 04.00 uur gelijktijdig uitgezonden met Amerika. En nogmaals op maandag 3 december om 23.00 uur, na de filmpremière van 'Into The Woods'. Naast Romee Strijd schitteren deze editie nog twee Nederlandse beauty’s op de catwalk: Myrthe Bolt en Yasmin Wijnaldum.


Onlangs vonden de castings plaats waar honderden modellen op af kwamen. Slechts een aantal gelukkigen heeft het gered. Daarnaast zijn er de officiële 'Angels' onder wie Adriana Lima, Kendall Jenner, Candice Swanepoel, Behati Prinsloo en de zusjes Gigi en Bella Hadid.

De show bevat traditiegetrouw interviews op de roze loper, een kijkje achter de schermen en optredens van grote internationale artiesten met dit jaar o.a. Rita Ora, Shawn Mendes en The Chainsmokers. En natuurlijk de 'million dollar fantasy bra' die dit keer wordt gedragen door de Zweedse Elsa Hosk.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Elise Donner is mede-eigenaar van het reisbureau van haar harteloze ex-man. Sinds de scheiding maakt hij het Elise op verschillende manieren erg lastig. Elise heeft het plan met Kerstmis een date te vinden, om haar ex jaloers te maken. Daarnaast wil ze de feestdagen ook niet in haar eentje doorbrengen. Per toeval ontmoet Elise in een winkelcentrum Nick, een knappe en machtige advocaat. Nick is ook alleenstaand en er ontstaat meteen een band tussen de twee.

'The Mistletoe Promise', om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers