'The Victoria's Secret Fashion Show 2018' exclusief bij Net5

zaterdag 1 december 2018
Foto: Net5 - © Talpa TV 2018

Vanavond wordt de grootste lingerieshow ter wereld gelopen in New York. 'The Victoria's Secret Fashion Show 2018' is ook dit jaar weer exclusief in Nederland te zien bij Net5.

De show wordt in de nacht van 2 op 3 december om 04.00 uur gelijktijdig uitgezonden met Amerika. En nogmaals op maandag 3 december om 23.00 uur, na de filmpremière van 'Into The Woods'. Naast Romee Strijd schitteren deze editie nog twee Nederlandse beauty’s op de catwalk: Myrthe Bolt en Yasmin Wijnaldum.


Onlangs vonden de castings plaats waar honderden modellen op af kwamen. Slechts een aantal gelukkigen heeft het gered. Daarnaast zijn er de officiële 'Angels' onder wie Adriana Lima, Kendall Jenner, Candice Swanepoel, Behati Prinsloo en de zusjes Gigi en Bella Hadid.

De show bevat traditiegetrouw interviews op de roze loper, een kijkje achter de schermen en optredens van grote internationale artiesten met dit jaar o.a. Rita Ora, Shawn Mendes en The Chainsmokers. En natuurlijk de 'million dollar fantasy bra' die dit keer wordt gedragen door de Zweedse Elsa Hosk.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo vier logo 4 logo

Anouk en Matthijs hebben last van keuzestress: door hun besluiteloosheid zijn ze al twee jaar op zoek naar een woning. Martijn en co to the rescue! Je kijkt deze zomer naar de Nederlandse versie van het populaire programma 'Blind Gekocht!'.

'Kopen Zonder Kijken', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers