The Cowpokes, Tom Ketelaar en DeWolff bij MAX op NPO Radio 5

vrijdag 17 augustus 2018

Van zaterdag 18 augustus tot en met vrijdag 24 augustus staat er weer een hoop te gebeuren bij de MAX-programma's op NPO Radio 5. Onder meer The Cowpokes, Tom Ketelaar en DeWolff komen langs.

 

 

'Wekker-Wakker-Weekend!' – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 op NPO Radio 5
Het weekend op NPO Radio 5 begint met 'Wekker-Wakker-Weekend!'. Jan Rietman besteedt aandacht aan het Houthakkersfestival in Lage Vuursche. Daarnaast staat Jan uiteraard stil bij het overlijden van Aretha Franklin en John Lanting. Verder is er aandacht voor het Prinsengrachtconcert en de Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden. Tot slot komen ook muziekliefhebbers aan hun trekken, want Jan draait het mooiste uit zijn Los Vast-archief, een prachtige countryplaat en nog veel meer mooie muziek!

'Je Dag is Goed' – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel presenteert 'Je Dag is Goed', waarin goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal staan. Maandagavond 20 augustus klinken talloze hits van Sting en The Police uit de Domtoren in Utrecht, tijdens het slotconcert van de Zomeravondconcerten in de stad. Het carillon wordt onder anderen bespeeld door stadsbeiaardier Malgosia Fiebig. Jeroen belt met haar.

Wie heeft het niet ooit gespeeld: de strijd om het veroveren van stukken land in het spel Stratego? In de toepasselijke vesting Naarden wordt het WK Stratego gehouden. Jeroen van Inkel belt donderdag 23 augustus met een deelnemer.

'TinekeShow' – Elke werkdag om 12.00 uur op NPO Radio 5
Dinsdag 21 augustus ontvangt Tineke in 'TinekeShow' componist Frank Affolter. Hij is bedenker van de musical The Elephant Man, die in oktober in première gaat. Woensdag 22 augustus verruilt Tineke ter gelegenheid van het Forever Young Festival eenmalig de NPO Radio 5-studio voor de festivallocatie in Almere. Daar ontvangt zij onder meer Fernando Lameirinhas, The Cowpokes en Petra Berger.

'De MAX!' – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Dinsdag 21 augustus komt programmeur Tom Ketelaar naar de studio van 'De MAX!' op NPO Radio 5. Tom is bedenker van het Once In A Blue Moon Festival en komt daarover vertellen. Ook de heren van DeWolff komen langs. DeWolff is een psychedelische bluesrockband uit Limburg. Uiteraard mogen de mannen niet vertrekken voordat ze een moppie hebben gespeeld!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In Gentbrugge zijn de werken volop aan de gang. Binnenkort kunnen Nisse en Mathilde verhuizen. En dan stuit Bart op een lastminuteprobleem. Het vijfde koppel, Vicky en Tom, woont al in Mechelen met de kleine Nobel en wil met het oog op verdere gezinsuitbreiding graag een groter huis, eveneens in Mechelen. Ook het laatste koppel stelt zich voor: Klaas en Heleen. Na talloze omzwervingen hebben ze zich eindelijk gesetteld in Antwerpen. Ze willen graag de volgende stap in hun leven zetten en een huis kopen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers