'Spoorloos': Is de Chinese Nina wel echt te vondeling gelegd?

zondag 24 maart 2019
Foto: © KRO-NCRV 2018

In deze eerste aflevering van een nieuw seizoen 'Spoorloos' het bijzondere verhaal van de Chinese familie Gong. Vijftien jaar geleden wordt hun tweede dochter geboren, maar vanwege de één-kind politiek wordt het meisje – zeer tegen de zin van haar liefhebbende ouders – bij het gezin weggehaald en ter adoptie afgestaan.

Na jaren zoeken achterhalen ze het adres van haar adoptieouders en schrijven een brief.

Ondertussen leidt de 15-jarige Nina een ongecompliceerd leven met haar (adoptie-)ouders en broers in Nederland. Het hele gezin leeft in de veronderstelling dat Nina te vondeling is gelegd. Totdat post uit China het rustige leventje van het gezin volledig op z’n kop zet.

'Spoorloos', maandag 25 maart om 21.15 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Columbus' - Jeroen Meus (foto: Eén - © VRT 2019)

In 'De Columbus' trekt Wim Lybaert er elke week op uit met een bekende gast, op zoek naar het goeie leven onderweg. Humaninterestprogramma. Wim Lybaert haalt dit voorjaar zijn zelfgebouwde huis op wielen weer van stal. Zonder plan trekt hij samen met zijn gast de wijde wereld in. Samen duwen ze een week op pauze om te genieten van vrije tijd die echt vrij is. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen rijdt Jeroen Meus mee.

'De Columbus', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers