'Spoorloos Extra': Een emotionele ontmoeting met 160 familieleden en vrienden

zondag 6 oktober 2019
Foto: © KRO-NCRV 2018

De veelbesproken uitzending van afgelopen maart, waarin de uit China geadopteerde Nina haar biologische ouders, broer en zus ontmoet.

Zestien jaar geleden wordt ze in China geboren als de tweede dochter van de familie Gong, maar vanwege de één-kind politiek wordt het meisje – zeer tegen de zin van haar liefhebbende ouders- bij het gezin weggehaald en ter adoptie afgestaan. Na jaren zoeken achterhalen Nina’s Chinese ouders het adres van haar adoptie-ouders en schrijven een brief.


Ondertussen leidt Nina een ongecompliceerd leven met haar adoptie-ouders en broers in Nederland. Het hele gezin leeft in de veronderstelling dat Nina te vondeling is gelegd en de schok is dan ook groot, als de waarheid boven tafel komt. Een emotionele ontmoeting volgt begin 2019 en Nina maakt meteen kennis met zo’n 160 familieleden en vrienden in het restaurant van haar biologische ouders. En dat was nog maar het begin van een groot Chinees avontuur.

'Spoorloos', maandag 7 oktober om 21.15 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

De patiënt van Addison en Pete komt in een driehoeksverhouding terecht met haar zus en schoonbroer. Ondertussen proberen Cooper en Sam een gezin ervan te overtuigen dat de gezondheid van hun zoon belangrijker is dan zijn succesvolle sportcarrière.

'Private Practice', om 23.45 uur op VTM.

Dossiers