Splinter Chabot en Wouter olde Heuvel op 'De Perstribune'

zaterdag 16 februari 2019

Aanstaande zondag 17 februari zijn programmamaker Splinter Chabot en schaatscoach Wouter olde Heuvel te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Splinter Chabot, te gast in het eerste uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, is een rijzende ster in Hilversum. Met zijn serie 'Splinter in de Politiek' duikt hij de komende weken in de wereld van politiek Den Haag. De 22-jarige Chabot, zoon van Bart Chabot, is geen onbekende in de politiek: hij is zelf voorzitter van de JOVD, de aan de VVD gelieerde jongerenorganisatie.

Wouter olde Heuvel, te gast in het sportuur tussen 13.00 en 14.00 uur, is assistent-coach in het schaatsteam van Ireen Wüst en Esmee Visser. Afgelopen weekend was hij erbij toen Wüst 'de mooiste gouden medaille uit haar carrière' won, op het WK afstanden in Inzell. Olde Heuvel is zelf ex-schaatser. Hij werd twee keer Nederlands kampioen allround. Vorig jaar sloeg het noodlot toe: olde Heuvel werd getroffen door een hersenbloeding.

In 'De Perstribune' duikt mediakenner Ron Vergouwen, in verband met de komst van Splinter Chabot, in opvallende programma's die politiek Den Haag als decor hadden. En hij staat stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen van deze week.

'De Perstribune' wordt gepresenteerd door Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Columbus' - Jeroen Meus (foto: Eén - © VRT 2019)

In 'De Columbus' trekt Wim Lybaert er elke week op uit met een bekende gast, op zoek naar het goeie leven onderweg. Humaninterestprogramma. Wim Lybaert haalt dit voorjaar zijn zelfgebouwde huis op wielen weer van stal. Zonder plan trekt hij samen met zijn gast de wijde wereld in. Samen duwen ze een week op pauze om te genieten van vrije tijd die echt vrij is. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen rijdt Jeroen Meus mee.

'De Columbus', om 20.40 uur op En.

Dossiers