Roxeanne Hazes in 'Tims ^ Tent': maar dan in een bungalow met sterren

zaterdag 13 juli 2019

In de derde aflevering van 'Tims ^ Tent': maar dan in een bungalow met sterren komt zangeres Roxeanne Hazes langs met haar hondje Dusty.

Hoe ziet Roxeanne, die 'haar halve jeugd' op de Rotterdamse camping van haar opa en oma doorbracht, haar leven in de spotlights? En wat zou ze haar vader die in 2004 overleed onder het genot van een biertje willen vertellen?


Roxeanne’s kinderjaren waren, los van de zomers op de camping, niet helemaal onbezorgd. Haar achternaam was een lust én een last. Het hele gezin stond altijd in de spotlights en Roxeanne werd gepest op school omdat haar vader, volkszanger André Hazes, een ander leven had dan de meeste vaders. Toen hij overleed was Roxeanne pas elf jaar oud en stond haar leven volledig op zijn kop. Welke invloed heeft een pubertijd in de spotlights en zonder vader op Roxeanne gehad?

In een openhartig gesprek waarin ze en passant haar schildertalent aan de dag legt, vertelt Roxeanne dat ze in een volgend leven graag eens een biertje met haar vader zou drinken om bij te praten over alles wat er sinds zijn overlijden is gebeurd. Want inmiddels is ze niet alleen een succesvolle zangeres met een eigen geluid en twee albums op haar naam, ze is ook dolgelukkig in de liefde en sinds vorig jaar zomer moeder van zoon Fender. Hoe ziet Roxeanne zichzelf over twintig jaar? Staat ze dan nog steeds voor volle zalen of leidt ze dan een heel ander leven?

'Tims ^Tent: Roxeanne Hazes', zondag 14 juli om 22.45 uur op NPO 3 en op YouTube.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

Van 28 november tot 5 december kunnen de Open VLD-leden kiezen wie de opvolger wordt van huidig voorzitter Guy Verhofstadt. Open VLD verkeert in crisis na de nederlaag bij de jongste regionale verkiezingen. Tussen 2003 en 2009 verloor de partij 400.000 kiezers. Open VLD viel ook pijnlijk uit de boot bij de onderhandelingen over de vorming van een nieuwe Vlaamse regering. Hoe willen de drie kandidaat-voorzitters de achteruitgang keren? Terzake ging ook praten met de traditionele achterban van de liberalen, de kleine zelfstandigen. Waar leggen zij de oorzaak voor wat fout gelopen is? En welke richting vinden zij dat hun partij uit moet? Verder schetst het programma ook een profiel van de drie kandidaten. Waar staan ze voor en hoe denken ze hun partij uit het slop te trekken?

'Terzake', om 20.00 uur op Canvas.

Dossiers