Robčrt van Beckhoven en Olga Assink op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 8 december 2018

Zondag 9 december zijn Meester Patissier en Boulanger Robčrt van Beckhoven en handbalgrootheid Olga Assink te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Robèrt van Beckhoven, te gast in het eerste uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, begint komende zondag aan een nieuw seizoen als jurylid in 'Heel Holland Bakt' bij MAX op NPO 1. Het is de allereerste wintereditie van de populaire bakshow. Behalve in 'Heel Holland Bakt', is Van Beckhoven binnenkort ook te zien in 'Wie is de Mol?'. En hij reist heel Nederland door met zijn 'theatrale foodexperience' 'bij Robèrt... van Beckhoven'.

Olga Assink, te gast in het sportuur tussen 13.00 en 14.00 uur, was tot voor kort de assistent-bondscoach van de Nederlandse vrouwenhandbalploeg. Vlak voor het EK, dat momenteel wordt gespeeld in Frankrijk, kreeg ze van de handbalbond te horen dat ze niet mee mocht. Ze volgt het toernooi nu vanaf de bank in haar huiskamer, maar staat nog altijd in nauw overleg met bondscoach Helle Thomsen. Assink was zelf ooit tophandbalster. Ze is de topscorer aller tijden van de Oranjevrouwen en werd in 2005 uitgeroepen tot Europees handbalster van het jaar.

In 'De Perstribune' staat mediakenner Ron Vergouwen verder stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het verleden en bij de mediatrends uit het heden. Met dit keer onder meer aandacht voor Rotterdamse t's en zachte, Brabantse g's, ofwel: de geschiedenis van dialecten en accenten op radio en tv.

'De Perstribune' wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Carrie ten Napel.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met José De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers