Robčrt van Beckhoven en Olga Assink op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 8 december 2018

Zondag 9 december zijn Meester Patissier en Boulanger Robčrt van Beckhoven en handbalgrootheid Olga Assink te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Robèrt van Beckhoven, te gast in het eerste uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, begint komende zondag aan een nieuw seizoen als jurylid in 'Heel Holland Bakt' bij MAX op NPO 1. Het is de allereerste wintereditie van de populaire bakshow. Behalve in 'Heel Holland Bakt', is Van Beckhoven binnenkort ook te zien in 'Wie is de Mol?'. En hij reist heel Nederland door met zijn 'theatrale foodexperience' 'bij Robèrt... van Beckhoven'.

Olga Assink, te gast in het sportuur tussen 13.00 en 14.00 uur, was tot voor kort de assistent-bondscoach van de Nederlandse vrouwenhandbalploeg. Vlak voor het EK, dat momenteel wordt gespeeld in Frankrijk, kreeg ze van de handbalbond te horen dat ze niet mee mocht. Ze volgt het toernooi nu vanaf de bank in haar huiskamer, maar staat nog altijd in nauw overleg met bondscoach Helle Thomsen. Assink was zelf ooit tophandbalster. Ze is de topscorer aller tijden van de Oranjevrouwen en werd in 2005 uitgeroepen tot Europees handbalster van het jaar.

In 'De Perstribune' staat mediakenner Ron Vergouwen verder stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het verleden en bij de mediatrends uit het heden. Met dit keer onder meer aandacht voor Rotterdamse t's en zachte, Brabantse g's, ofwel: de geschiedenis van dialecten en accenten op radio en tv.

'De Perstribune' wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Carrie ten Napel.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'STHLM Requiem' (foto: Canvas/VRT - © Lumière Publishing 2019)

Na een tragisch auto-ongeluk gaat criminoloog Frederika Bergman aan de slag bij het speciale onderzoeksteam van de politie in Stockholm, maar ze wordt niet bepaald warm onthaald. Ondertussen wordt in het centraal station van Stockholm een meisje ontvoerd onder de ogen van haar moeder. Al snel wijst alles in de richting van de vader.

'STHLM Requiem', om 20.35 uur op Canvas.

Dossiers