Radio-dj Niek van der Bruggen terug naar Q-music

dinsdag 20 augustus 2013

Niek van der Bruggen versterkt met ingang van 1 januari 2014 het dj-team van radiostation Q-music. De 538-dj gaat weer aan de slag bij zijn oude werkgever, waar hij in 2005 zijn carrière echt begon.

Programmadirecteur Iwan Reuvekamp: 'Niek heeft de start van Q-music in Nederland meegemaakt en is voor ons geen onbekende. Hij heeft een mooie staat van dienst in radio en met zijn ervaring wordt hij een belangrijke schakel tussen het nieuwe talent en de gevestigde orde. Niek zal programma gaan maken op de vrijdag-, zaterdag- en zondagavond en zal daarnaast twee nachtprogramma's voor zijn rekening nemen.'

Niek van der Bruggen was eerder te horen bij Radio Veldhoven, Radio Decibel, Fantasy FM, Royaal FM, Dolfijn FM en Noordzee FM.


Qmusic

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers