Q-music presenteert nieuw dj-talent Marieke Elsinga

maandag 11 maart 2013

Op zaterdag 9 maart heeft Iwan Reuvekamp, programmadirecteur Q-music, tijdens het programma van Eva Koreman bekendgemaakt dat Marieke Elsinga winnaar is van het Q-college.

Na een intensieve opleidingsperiode kwam zij als beste talent uit de bus en mag zichzelf nu Q-dj noemen.


Q-music staat bekend als talenten-kweekvijver. Inmiddels bestaat het talententeam uit Mattie Valk, Wietze de Jager, Eva Koreman, Joep Roelofsen, Joey van der Velden, Koen Hansen en Erik van Roekel (winnaar Q-college 2012). Om het team verder uit te breiden is Q vorig jaar opnieuw begonnen met Q-college.

In september/ oktober gaven meer dan vijfhonderd jongeren met dj-ambities zich op. Uiteindelijk mochten dertig potentiële talenten een stemtest doen in de studio’s van Q-music. Q-music selecteerde drie finalisten. Zij kregen een interne opleiding inclusief theorielessen waaronder radioproductie, vormgeving en mediatraining. Ook waren ze tijdens hun opleiding alle drie één weekend lang te horen op de radio.

Marieke sluit zich aan bij het Q-talententeam en wordt achter de schermen verder klaargestoomd voor het dj-beroep.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

DDT heeft een mooie vrouw leren kennen: Lea De Wilde. Ondertussen zit Boma, tot grote ergernis van Bieke, weer achter Pascale aan. Als Boma Lea De Wilde leert kennen laat hij Pascale vallen. Carmen brengt de andere vrouwen op het idee een list te verzinnen om die Lea ten val te brengen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers