Q-music en Koninklijke Luchtmacht geven vlucht weg in F-16

maandag 13 mei 2013

Een unicum: Q-music geeft in samenwerking met De Koninklijke Luchtmacht een vlucht weg in een Nederlandse F-16. Nog niet veel vaker vloog een burger mee.

Alleen bij hoge uitzondering wordt dit voorrecht verleend als hiervoor een bijzondere aanleiding is. Mattie & Wietze maakten deze spraakmakende prijs zojuist in hun ochtendshow bekend. Op 31 mei, nadat het finalespel heeft plaatsgevonden, zal de winnaar meevliegen met een F-16 vlieger.


De fly-by van 10 F-16’s tijdens de Koningsvaart in Amsterdam op 30 april is breed door de media onder de aandacht gebracht. Ook hebben de F-16’s tijdens verschillende herdenkingsbijeenkomsten op 4 mei hun bijdrage geleverd. Nederlandse F-16’s leveren niet alleen dagelijks een bijdrage aan een veilig Nederlands luchtruim, maar ook aan veiligheid voor onze mensen en coalitiepartners in Afghanistan. Q-music en De Koninklijke Luchtmacht bieden nu de kans om één plek te bemachtigen in een Nederlandse F-16. Dé ultieme jongens- en meisjesdroom!

Om mee te doen met deze actie, moet je je eerst inschrijven via het deelnameformulier op Q-music.nl. Uit alle inzendingen wordt van dinsdag 21 t/m vrijdag 24 mei steeds geheel willekeurig een naam op de radio genoemd. Wordt je naam genoemd, dan moet je binnen 16 minuten terugbellen naar de Q-music studio. Doe je dat op tijd, dan zit je in de finale van het F-16-spel. Als een kandidaat niet binnen de tijd naar Q belt, dan zal een uur later een andere naam genoemd worden tot er 16 finalisten bekend zijn.

De vlucht in de F-16 vindt plaats op vrijdag 31 mei 2013. Op die dag wordt de grote finale van de actie gespeeld. De winnaar of winnares zal direct na de bekendmaking in een F-16 stappen en meevliegen! Naast een eerder medisch onderzoek worden op de dag zelf nogmaals de laatste gezondheidschecks uitgevoerd die nodig zijn om de veiligheid van de deelnemers te garanderen.

qmusic

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' - finale (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In de spannende finale strijden de bakkers nog n laatste keer en wordt de winnaar beloond met de iconische 'Bake Off'-trofee.

'Bake Off Vlaanderen', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers