Pepijn Lanen in 'Tims ^Tent'

zaterdag 6 juli 2019

In de tweede aflevering van 'Tims ^ Tent': maar dan in een bungalow met sterren is schrijver, columnist, vader, echtgenoot en rapper Pepijn Lanen, oftewel Faberyayo, te gast bij Tim den Besten.

Is hij echt zo lastig te interviewen als wordt beweerd en welke rol speelt muziek maken en optreden nu nog in zijn leven?


Jarenlang scoorde hij met De Jeugd van Tegenwoordig de ene na de andere hit en hun nummer Watskeburt was voor Tim op de middelbare school de hit van de eeuw. Tim praat met Pepijn over hoe hij die tijd heeft beleefd en welke rol muziek maken en optreden ook nu nog in zijn leven speelt. Komt Pepijn Lanen eigenlijk nog wel eens in een moshpit? Of zijn er inmiddels belangrijkere zaken in zijn leven?

Verder onderzoekt Tim in hoeverre Pepijn echt zo lastig te interviewen is als vaak wordt beweerd en ontdekt hij en passant de zachte kant van zijn gast. Die zachte kant bewaart hij niet alleen voor zijn eigen vrouw en kinderen; Pepijn geeft op zijn blog allerhande positief advies aan jongeren die wel een beetje steun kunnen gebruiken. Tijdens een bezoekje aan de kinderboerderij legt hij uit waarom hij het belangrijk vindt om op deze manier de wereld een beetje beter te maken. En natuurlijk heeft Tim ook nog een culinaire verrassing in petto voor Pepijn.

'Tims ^Tent', zondag 7 juli om 22.45 uur op NPO 3 en YouTube.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kan Iedereen Nog Volgen?' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Deze zomer herhaalt VTM afleveringen van enkele (komische) succesprogramma's. En deze week is 'Kan Iedereen Nog Volgen?' aan de beurt. In deze aflevering reizen panelleden Sven De Ridder, Jacques Vermeire, Ruth Beeckmans en Bart Cannaerts samen met Lieven Scheire naar waar geen mens ooit is geweest: de toekomst.

'Kan Iedereen Nog Volgen?', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers