'Opsporing Verzocht' live op NPO Start en NPO 3 met onder meer vermissingszaak

maandag 15 oktober 2018

Kijkers van 'Opsporing Verzocht' hoeven het programma morgen niet te missen, ondanks de oefenwedstrijd van het Nederlands elftal. De meest urgente zaken behandelt 'Opsporing Verzocht' namelijk om 20.25 uur twintig minuten lang op NPO Start.

De rest van de uitzending volgt om 22.10 uur op NPO 3, waarin naast nieuwe zaken ook een update wordt gegeven van de zaken die eerder die avond behandeld zijn. Morgenavond besteedt het opsporingsprogramma onder meer aandacht aan een vermissingszaak in Utrecht en een gevonden handgranaat in Zwolle.

Waar is Churisan Allen (45)?
Morgen is er in 'Opsporing Verzocht' onder meer aandacht voor de vermissing van de 45-jarige Churisan Allen uit Utrecht. Zowel hij als zijn auto zijn spoorloos sinds 10 april j.l. In de uitzending een reconstructie van zijn laatst bekende uren en een interview met de zoon van Churisan.

Bewakingsbeelden handgranaat Zwolle
Afgelopen woensdagochtend werd aan een café aan de Voorstraat in Zwolle een handgranaat aan de deur ontdekt. Er blijken bewakingsbeelden te zijn rond het incident, die de politie graag aan het publiek wil tonen.

Man (77) eindigt gewond in kofferbak
De politie hoopt op tips over de daders van een beroving 2 juni j.l. op een 77-jarige man aan het Kabelhof in Rotterdam. De ondernemer werd in de parkeergarage van zijn flat overmeesterd door twee mannen, die moeten hebben geweten dat hij wel eens met cash geld van zijn werk kwam. Op beelden is de voorbereiding van de verdachten vastgelegd.

Het is overigens voor het eerst dat dit programma op deze manier live ‘uitwijkt’ naar NPO Start. Presentator Anniko van Santen: 'Super dat we op deze manier kijkers, die ondanks het voetbal graag zoals altijd meteen na het Journaal willen gaan meedenken met de politie over urgente misdrijven, kunnen bedienen.'

'Opsporing Verzocht', dinsdag 16 oktober om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO Start en om 22.10 uur op NPO 3.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Frank wordt vrijgelaten in afwachting van zijn proces. De Welvaertjes denken eindelijk wat rust te vinden, maar dat is buiten Chantal gerekend. Zij heeft immers ontdekt dat de nieuwe commissaris Rene Vanderlinden goed bevriend is met de Franse crimineel Maurice Le Moko. Chantal wil dat Frank een bezoekje brengt aan diens massagesalon, om zo informatie in te zamelen. Steven neemt een belangrijke beslissing in zijn leven.

'Eigen Kweek', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers