Olga Zuiderhoek, Bob van Toor en Bas Nijhuis bij MAX op NPO Radio 5

vrijdag 13 oktober 2017

Van zaterdag 14 tot en met vrijdag 20 oktober ontvangen de MAX-programma's op NPO Radio 5 weer bijzondere gasten met een boeiend verhaal.

Onder meer Olga Zuiderhoek, Bob van Toor en Bas Nijhuis zijn te gast.

In 'Wekker-Wakker-Weekend!' is er aandacht voor een bijzonder transport van een uniek stuk spoorgeschiedenis, dat vanuit Amerika naar Zeeland wordt verscheept.

Bob van Toor, auteur van het boek Oma Weet - Inderdaad – Raad, is te gast in 'Wekker-Wakker!'. Hiervoor verzamelde en toetste Bob, bijgestaan door zijn twee (eigen)wijze grootmoeders, stokoude raadgeving en digitale blogtips.

In 'TinekeShow' komt Olga Zuiderhoek langs. Vanaf maandag 23 oktober zendt MAX de dramaserie Het geheime dagboek van Hendrik Groen uit. De serie speelt zich af in een Amsterdams verzorgingstehuis. Olga speelt de rol van Eefje in de serie.

Bij 'Tijd voor MAX Radio' schuift Bas Nijhuis aan. De topscheidsrechter is sinds 2005 actief in de Eredivisie en op de internationale velden. Hierover schreef hij het boek Niet zeiken, voetballen!, met anekdotes over onder anderen Louis van Gaal, Zlatan Ibrahimović en Cristiano Ronaldo.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Weekenden' - groepsfoto (foto: Canvas - © VRT/De chinezen 2018)

Lut staat al 41 jaar in het onderwijs en dit schooljaar gaat ze tegen haar zin met pensioen. Kris werd vorig jaar weduwnaar. Hij staat nu alleen in voor de opvoeding van zijn twee tienerkinderen. Omar vluchtte weg uit Syrië en hij wil in België een diploma hoger onderwijs behalen. Jay, een 20-jarige Brusselse ket, wil in 2018 doorbreken met z'n muziekcarrière. En Jo lijdt aan jong-parkinson, hij wil zijn ziekte onder controle krijgen met een operatie.

'De Weekenden', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers