Nieuw seizoen 'A Place to Call Home' bij MAX

woensdag 15 augustus 2018

Vanaf donderdag 16 augustus zendt MAX elke werkdag om 17.50 uur op NPO 2 het vijfde seizoen van het meeslepende en romantische familiedrama 'A Place to Call Home' uit.

In het vijfde seizoen van de succesvolle Australische dramaserie 'A Place to Call Home' staan de belevenissen en intriges van de steenrijke familie Bligh centraal. De familie bewoont landgoed Ash Park in het schilderachtige dorpje Inverness in New South Wales.

Het is 1958. Er is in vier jaar veel veranderd in de Australische samenleving: traditionele waarden staan onder druk, jongeren beginnen zich te roeren en de rijke families zien hun maatschappelijke positie afkalven. Daarnaast heeft een onzichtbare vijand het gemunt op de bewoners van Ash Park. Te midden van dit tumult lijkt alleen de liefde voor Sarah en de familie Bligh nog houvast te bieden.

'A Place to Call Home' seizoen 5 (12 afleveringen), vanaf donderdag 16 augustus elke werkdag om 17.50 uur op NPO 2.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Tijdens de 39e uitreiking van The Brit Awards treden onder anderen George Ezra, Dua Lipa, Rag'n'Bone Man, Sam Smith en Jess Glynne op. Dua Lipa en Anne-Marie zijn beiden vier keer genomineerd. 'Shotgun'-zanger George Ezra drie keer. Wie kan zijn nominaties verzilveren?

'The Brit Awards', om 22.30 uur op Q2.

Dossiers