Net5 nodigt je uit voor een Lovely December

vrijdag 30 november 2018

Net5 presenteert voor het vierde jaar op rij Lovely December; de warmste televisieavonden voor de koudste maand. De hele maand december zendt Net5 films uit waar de liefde vanaf spat; van 'Love Actually', 'Notting Hill' en 'The Holiday' tot de 'Bridget Jones'-reeks.

En maar liefst zes tv-premières met 'Disney’s Into the Woods' als grootste titel. Daarnaast geeft de zender elke dag een te gekke prijs weg tijdens de December Give Away via haar social mediakanalen.


December is dé feestmaand van het jaar met Sinterklaas, Kerstmis en Oud & Nieuw. Een betoverende maand vol bijzondere momenten, samenzijn, gezelligheid en natuurlijk films! De kijker kan in aanloop naar de feestdagen smullen van bekende klassiekers zoals 'The Santa Clause' en 'New Year’s Eve'. Maar ook filmpremières als 'Saving Mr. Banks', 'The Odd Life of Timothy Green', 'Why Him?' en 'Almost Christmas'. Net5 opent Lovely December met de première van het sprookjesachtige 'Into the Woods' met een topcast bestaande uit Meryl Streep, Johnny Depp, Emily Blunt en James Corden.

Ook tijdens de Kerstdagen zit je goed bij Net5. Met op kerstavond 'The Sound of Music', op eerste Kerstdag 'Love Actually' en op tweede Kerstdag 'Four Christmasses'. Daarnaast zendt Net5 traditiegetrouw tijdens Kerst de hele dag films uit.

Maar er is meer voor de Net5-fans tijdens de Lovely December-maand! Voor het tweede jaar op rij geeft Net5 als onderdeel van de December Give Away dagelijks prijzen weg via de social media kanalen. Kaarten voor het concert van Mariah Carrey in Nederland, foute kerstruien, weekendjes weg, kookboeken en een mega chocoladepakket. Volg ons op: www.facebook.com/net5.nl.

Speciaal voor deze thema-maand is er als kers op de taart weer een hartverwarmende promo opgenomen waarin Net5-sterren Nicolette van Dam, Wietze de Jager en Airen Mylene samen met diverse filmhelden de hoofdrol spelen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers