Nachten vol lust & 'gezellige' boottochtjes in 'Ex on the Beach: Double Dutch'

zaterdag 17 juni 2017
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2017

De temperaturen stijgen weer in de villa en de nachten staan garant voor veel lust. Jordi heeft nog altijd zijn pijlen op Alisa gericht en doet heel veel moeite voor haar.

Alisa wordt eindelijk behandeld zoals zij dat wil: als een echte megastar. Jeffrey en Chiara trekken met de dag verder naar elkaar toe, is er echte love in the air of spat de droom uit elkaar na een taalbarrière? Is de lucht eindelijk geklaard tussen Nikki en Bastiano, wordt ze naar hét strand gestuurd. De tablet of terror blijft heer en meester en stuurt naast Nikki ook Alisa en Chiara naar het strand. Let the games begin!


Mike en Hannah hadden het in de vorige aflevering al zeer gezellig onder de sterren, en de tablet speelt voor cupido als hij deze twee op date stuurt. Zo te zien heeft Hannah er in ieder geval al veel zin in.

Zodra de zon is gezakt doet de groep wat ze het beste doen: feesten. De dames doen hun best om er weer zo... sexy mogelijk uit te zien en het belooft een zwoele nacht te worden. Nadat alle lovebirds elkaar hebben opgezocht is het tijd voor nachtelijk vertier. Het geldt helaas niet voor iedereen wanneer vooral stoorzender Nikki niet aanvoelt dat sommige mensen ook wat privacy willen...

Na een ietwat bewogen nacht mogen alle singles lekker afkoelen op een bootfeestje, maar tussen het feesten en chillen door begint het al te dagen. De singles zijn er ten slotte niet voor hun ontspanning. Terwijl zij nog genieten van elkaar, is de volgende ex al onderweg! Deze ex is uit op waar diegene goed in is: singles stelen.

'Ex on the Beach: Double Dutch', zondag 18 juni om 22.00 uur op MTV.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers